VX2780 modelinin pivot modelinde şikayetler var. Kontrastı zayıf bir model. Yine de diğer modellerden eli yüzü daha düzgün.
Eki Görüntüle 2341041
Üstteki yorum VX2780 direkt.
Merhaba arkadaşlar. Amazon üzerinden yeni aldığım ViewSonic 2780J-2K monitörümde yaşadığım bazı problemleri size sorayım belki bir çözümünü bilen vard
ASUS'un incelemesini göremedim. Şikayetleri falan var mı bilgim yok. Monitör alırken mümkün olduğunca inceleme ve kullanıcı yorumlarından yararlanmak gerekiyor. Yoksa deneme tahtası olursunuz. 1 ms yazar testte 5 ms çıkar monitör. Çünkü anlık 1 ms görüyor ama ortalamada 5 ms. Bu yüzden 1ms yazıyor adamlar. 1000:1 kontrast yazıyor ama bazı modeller mesela bendeki MSI G274qpf qd testte 911:1 civarı çıkmış. Ama satarken 1000:1 diye yazıyorlar. Zamanında incelemesini beklemeden aldığım için pişman oldum. Halbuki kâğıt üstünde verileri çok iyiydi.
Benim monitör 12 bin TL civarında olmasına rağmen beni tatmin etmiyor. Gerisini siz düşünün.
Eki Görüntüle 2341047
Bu monitör benimki. İleride yükseltmeyi düşünüyorum. Kontrastı zayıf, bulanıklık sorunu var ve siyahı kötü gösteriyor. Biraz IPS glow sorunu da mevcut.