30-35 bin TL hazır sistem önerisi

vupvupvu

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da gördüğünüz üzere hazır sistem bakıyorum ve çok kararsızım 30-35 bin TL civarı hazır sistem önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki daha iyisi vardır bakmadım fakat bunu alıp m2 yi kingston yaparsanız ve harici olarak phantom spirit alırsanız işinizi fazlasıyla görür.

Harici olarak işlemciyide 7600 yaparsanız daha iyi olur kutusuz fansız olanı seçin zaten phantom spirit alacaksınız. Anakartıda b650 yaparsanız 33.5 tutar phantom spirit 1600tl 35 yapıyor.

Belki daha iyisi vardır bakmadım fakat bunu alıp M.2'yi Kingston yaparsanız ve harici olarak Phantom Spirit alırsanız işinizi fazlasıyla görür.

Harici olarak işlemciyide 7600 yaparsanız daha iyi olur kutusuz fansız olanı seçin zaten Phantom Spirit alacaksınız. Anakartıda B650 yaparsanız 33.5 tutar Phantom Spirit 1600TL 35 yapıyor.

Teşekkürler öneri için ben daha iyisine rastlayamadım bu fiyata. Ama işlemci soğutucu sizce gerekli mi bir süre çok ağır şeyler yapmayacağım zaten işlemciyi 7500F stok fanlı alsam çok ısınır mı?

Yetmez cs falan girseniz 75 80i rahat geçer. Bence kutusuz fansız 7600 alın phantom spirit ekleyin üstüne onunla birlikte yüke soksanız bile 75i geçmeyeceğini tahmin ediyorum.
Teşekkürler öneri için ben daha iyisine rastlayamadım bu fiyata. Ama işlemci soğutucu sizce gerekli mi bir süre çok ağır şeyler yapmayacağım zaten işlemciyi 7500F stok fanlı alsam çok ısınır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı