Dostlar 35'i geçmeyecek şekilde oyuncu laptopu bakıyoruz bir yakınıma. Ben bir tane buldum, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Dostlar 35'i geçmeyecek şekilde oyuncu laptopu bakıyoruz bir yakınıma. Ben bir tane buldum, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Böyle bir şey yok. Marka isminden başka bir şeye bakmayıp böyle şeyler söylüyorsunuz ya. Victus 15 serisi alınmaz. MSI ve Asus'un düşük bütçe modelleri alınmaz. Asus biraz daha iyi MSI'a göre ama MSI asla ve asla alınmaz düşük bütçede. Bu bütçede en iyi seçeneklerden biri attığım LenovoHP, MSI, ASUS, Dell gibi markalar üzmez.
Böyle bir şey yok. Marka isminden başka bir şeye bakmayıp böyle şeyler söylüyorsunuz ya. Victus 15 serisi alınmaz. MSI ve ASUS'un düşük bütçe modelleri alınmaz. ASUS biraz daha iyi MSI'a göre ama MSI asla ve asla alınmaz düşük bütçede.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.