Prisma kasası açılır mı?

IamMaxPayne

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, öncelikle şunu belirtmek isterim ki, ilk kasamı, kilowatt kasasını 2-3 gün önce açtım ve içinden az aşınmış AK-47 Inheritance çıktı. Fiyatı Steam toplulukta 110-130 dolar civarında. Şimdi ise şu skini steam topluluk mağazasında satıp 20-25 tane kasa alıp açmak istiyorum ve hangi kasayı açayım diye arada kaldım: Prisma mı, Fever mi, Horizon mu, Operation Wildfire mı? Şu anda Prisma'ya sıcak bakıyorum ama şöyle bir şey var ki Operation Wildfire Case güncel olarak ROI oranı en yüksek kasa, bu yüzden özellikle bu 2 kasa arasında kaldım. Sizin önerileriniz nedir? (Not: Kasa açmanın riskli bir şey olduğunun farkındayım, riski göze alıyorum).

bir kere çıktı tekrar çıkacak diye bi şey yok ya çıkmazsa. Elindeki 130 dolardan da olursun madem parayı gözden çıkarabiliyorsun yatırım yap ve unut ytd.

Beyler şansima çikti bu skin, o yüzden şansimdan kaybedersem sorun etmem, ben sadece öylesine kasa açmak istiyorum belki çikar işte onun heyecani bi başka. Armory konusuna geldiğimizde, ben güncellemeyi bekliyorum ve yakinda geleceğinden pek emin değilim, yatirim işide baya riskli.

Şansima çikti bu skin, o yüzden şansimdan kaybedersem sorun etmem, ben sadece öylesine kasa açmak istiyorum belki çikar işte onun heyecani bir başka. Armory konusuna geldiğimizde, ben güncellemeyi bekliyorum ve yakinda geleceğinden pek emin değilim, yatirim işide bayağı riskli.

Kaybedersem sorun etmem değil. Üzülürsün. CS'nin olayı bu, sisteme insanları dahil ettiriyor, daha çok kumardan para kazanıyor. Sistem var burada. Her şey rastgele değil ben böyle inanıyorum. Her kasa böyle. Müşteriyi çekene kadar iyi, çektikten sonra kazançsız, bağımlı müşteriyi yolarlar sadece.

20,30 tane değil 100 tane de açsan hiçbir şey çıkmaz. Çöp etme 100, 140 dolarını. Yatırım yapacak bir şey yok çek, ailene yemek ısmarla, bilgisayarına bir tane daha RAM ekle, ekran kartını sat, üstüne o dolarları koyup yüksek modelini al, yeni kaliteli PSU al, yeni mekanik klavye al ikinci olarak dursun odanda vs vs.

Şansima çikti bu skin, o yüzden şansimdan kaybedersem sorun etmem, ben sadece öylesine kasa açmak istiyorum belki çikar işte onun heyecani bir başka. Armory konusuna geldiğimizde, ben güncellemeyi bekliyorum ve yakinda geleceğinden pek emin değilim, yatirim işide bayağı riskli.

Yatırım işine riskli diyen ilk kişi siz olabilirsiniz. Yatırım için güncelleme bekliyorum demişsin, güncelleme geldiğinde zaten fiyatlar uçmuş oluyor ona yatırım denmez.

Kumar böyle bir illet işte. Elindekini sürekli katlama ihtiyacı hissediyorsun. Onu sat, oyun al. Bir daha da kasa açma derim. İllaki açacaksan da sen bilirsin. Bu sefer de AK skininin zararını çıkarmaya çalışırsın. Bir sefer bir sefer derken bir bakmışsın ki yüzlerce doların gitmiş.

Yatırım işine riskli diyen ilk kişi siz olabilirsiniz. Yatırım için güncelleme bekliyorum demişsin, güncelleme geldiğinde zaten fiyatlar uçmuş oluyor ona yatırım denmez.
Hayir o anlamda demedim, armorye güncelleme ile yeni kasa ve s. gelirse ilk günden 40 50 tane alıp daha yeni gelmişken yüksek fiyatdan satıp kar etmekten bahsediyordum. Birde yatırım işi riskli derken yatırdığın şeye bağlı mesela yıllar önce Paris 2023 kapsülleri stocklayan insanlar bayağı zarar etti.

Hayir o anlamda demedim, Armor'ye güncelleme ile yeni kasa ve s. Gelirse ilk günden 40 50 tane alıp daha yeni gelmişken yüksek fiyatdan satıp kar etmekten bahsediyordum. Bir de yatırım işi riskli derken yatırdığın şeye bağlı mesela yıllar önce Paris 2023 kapsülleri stocklayan insanlar bayağı zarar etti.

Paris kapsüller farklı bu farklı. Bu daha az satın alınan bir şey aynı zamanda çok kullanılıyor. Çok kullanıldığı içinde stokları eriyor. Kim ne yapsın 1trilyon tane olsa Paris stickerını tabii zarar ederler. Austin 2025 kapsülünü 25 centten alıp 80 centten sattım. Her kapsül para edecek diye bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı