30-35 bin TL sistem toplama

• Konuyu başlatan 613021
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.671
Bütçe
35000 TL
@584297 @messinicocugu Yardımlarınız için teşekkürler, yakın zamanda yurt dışına çıkacağım. Yurt dışından bilgisayar parçaları almak mantıklı mı? Yoksa TR'den mi alayım?

Ekran kartını falan alabilirsin mesela bu kart daha iyi ama 14K'ya falan geliyor:

Ekran kartını falan alabilirsin mesela bu kart daha iyi ama 14K'ya falan geliyor:
Sağol, atılan mesajlarda ki sistemlere tekrardan bakıp ne alacağımı kesinleştireceğim. Yardım ettiğin için teşekkürler.

1672843829764.png

Bende bu bütçelerde bir kasa arıyorumda şu şekil yaptım bir tane. Sıvı soğutucu ayrı alacağım.

34800TL gibi bir şey tutuyor bunlar.
Bu sistemde karar kıldım, lakin birkaç soru sormak istiyorum. Bu sistem AAA kalite oyunlarda nasıl bir performans verir? Ayrı bir konu açtım lakin sistemi toplayan siz olduğunuz için sizede ayrıca sormak istedim. Bütçeyi biraz daha arttırmaya gerek var mı? yoksa bu sistem AAA kalite oyunları oynamak için yeterli olur mu?

Bu sistemde karar kıldım, lakin birkaç soru sormak istiyorum. Bu sistem AAA kalite oyunlarda nasıl bir performans verir? Ayrı bir konu açtım lakin sistemi toplayan siz olduğunuz için size de ayrıca sormak istedim. Bütçeyi biraz daha arttırmaya gerek var mı? Yoksa bu sistem AAA kalite oyunları oynamak için yeterli olur mu?

Gayet iyi bir performans verir hocam 2K'da uzun yıllar götürür.

Bu sistemde karar kıldım, lakin birkaç soru sormak istiyorum. Bu sistem AAA kalite oyunlarda nasıl bir performans verir? Ayrı bir konu açtım lakin sistemi toplayan siz olduğunuz için size de ayrıca sormak istedim. Bütçeyi biraz daha arttırmaya gerek var mı? Yoksa bu sistem AAA kalite oyunları oynamak için yeterli olur mu?

Sağlam sistem her oyunu 2K da en az 3-4 yıl götürür bütçe 1-2K artarsa 7900XT bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı