30-35 bin TL sistem toplama

Bütçe
35000 TL
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kişinin bir video sunu izleyin bence güzel bir bilgisayar toplamış.

@584297 @messinicocugu Yardımlarınız için teşekkürler, yakın zamanda yurtdışına çıkacağım. Yurtdışından bilgisayar parçaları almak mantıklı mı? Yoksa TR'den mi alayım?

@584297 @messinicocugu Yardımlarınız için teşekkürler, yakın zamanda yurt dışına çıkacağım. Yurt dışından bilgisayar parçaları almak mantıklı mı? Yoksa TR'den mi alayım?

Ekran kartını falan alabilirsin mesela bu kart daha iyi ama 14K'ya falan geliyor:

Sağol, atılan mesajlarda ki sistemlere tekrardan bakıp ne alacağımı kesinleştireceğim. Yardım ettiğin için teşekkürler.

Bu sistemde karar kıldım, lakin birkaç soru sormak istiyorum. Bu sistem AAA kalite oyunlarda nasıl bir performans verir? Ayrı bir konu açtım lakin sistemi toplayan siz olduğunuz için sizede ayrıca sormak istedim. Bütçeyi biraz daha arttırmaya gerek var mı? yoksa bu sistem AAA kalite oyunları oynamak için yeterli olur mu?

Gayet iyi bir performans verir hocam 2K'da uzun yıllar götürür.

Sağlam sistem her oyunu 2K da en az 3-4 yıl götürür bütçe 1-2K artarsa 7900XT bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…