30-35 bin TL'ye bilgisayar önerisi

Goat_69

Decapat
Daha fazla  
35 bini geçmeyecek bir kasa almak istiyorum. Hazır sistemler araştırıyorum lakin ekran kartında kafam karışıyor 4060 mı almalıyım 5060 mı diye. Hatta 5060 Ti sistemler bile çıkıyor karşıma. Oyun odaklı bir sistem olmasını istiyorum. Ekran kartında yardımcı olursanız sevinirim. İşlemci de 7500F düşünüyorum.

Bu tamamen size bağlı seçimler, iyi bir konfigürasyon ile tabi ki 5060 almak 4060 almaktan daha mantıklı. Oyun odaklı kullanacaksınız ancak öncelikleriniz neler? Bunları da belirtmeniz gerek.

Hocam ikisi de seni üzmez. Ben 4060 kullanıyorum. İşlemci 5600 var bende. Ama şunu tavsiye ederim. Depolamayı ve RAM'i fazla tut. Ben şu anda onun problemini yaşıyorum sen yaşama

Kaça kadar çıkabilirsin?

Mümkünsa 16 GB VRAM'e sahip olan ekran kartlarını seç. RX9060XT 16GB öneririm. Bütçeyi az daha çıkartabilirsen RX7800XT öneriyorum.

Bu tamamen size bağlı seçimler, iyi bir konfigürasyon ile tabi ki 5060 almak 4060 almaktan daha mantıklı. Oyun odaklı kullanacaksınız ancak öncelikleriniz neler? Bunları da belirtmeniz gerek.
İlk bilgisayarım olacağı için her türden oyun oynayacağım ama sistemim uzun ömürlü ve ileriye dönük olmasını istiyorum.
IT-RADEON / AMD Ryzen 5 7600 / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB /32GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

Bu sitedeki hazır sistemleride incelemeni öneririm hocam karne haftası adı altın güzel indirimler oluyor.
Amd ekran kartlarını önermeyenler var çevremde sizce alınırmı
Hocam ikisi de seni üzmez. Ben 4060 kullanıyorum. İşlemci 5600 var bende. Ama şunu tavsiye ederim. Depolamayı ve RAM'i fazla tut. Ben şu anda onun problemini yaşıyorum sen yaşama
1t+32 ram tavsiye ediyor çevremdekiler

Kaça kadar çıkabilirsin?

Mümkünsa 16 GB VRAM'e sahip olan ekran kartlarını seç. RX9060XT 16GB öneririm. Bütçeyi az daha çıkartabilirsen RX7800XT öneriyorum.
Amd ekran kartlarını önermeyenler var çevremde rtx serisinden almamamı söylüyorlar

İlk bilgisayarım olacağı için her türden oyun oynayacağım ama sistemim uzun ömürlü ve ileriye dönük olmasını istiyorum.

Amd ekran kartlarını önermeyenler var çevremde rtx serisinden almamı söylüyorlar
İyidir hocam gizel

Eskiden öyle bir algı vardı hocam yazılımsal bakımdan ama şu an için benim düşüncem gayet iyi arkadaşa topladık AMD ekran kartlı sistem bir sıkıntısına rastlamadık henüz.

Amd ekran kartlarını önermeyenler var çevremde rtx serisinden almamamı söylüyorlar
Nvidia yapay zeka ve DLSS gibi yazılımsal özelliklerde AMD'ye göre belki daha önde olabilir. Ancak AMD saf güç anlamında iyi fiyatlara iyi kartlar yapıyor. Eğer Nvidia takıntınız yoksa AMD gayet tercih edilebilir.

Amd ekran kartlarını önermeyenler var çevremde rtx serisinden almamamı söylüyorlar.
Eğer bütçen pek fazla değilse AMD en iyisidir. AMD ekran kartlarına hala güvenmiyorsanız RTX 5060ti 16 GB alın derim, 8 GB vram artık bazı oyunlara yetersiz gelmeye başladı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı