30-35 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
30bin - 35bin ₺

VI Pisces

Kilopat
Merhaba,
30bin - 35bin ₺ arası bir bütçem var. Bilgisayar almak istiyorum.

İşlemci AMD.
Ekran kartı NVIDIA (4060 Ti - 4070 olabilir)

Bilgisayar toplama konusunda pek bir bilgim yok, darboğaz vs. yardımcı olursanız sevinirim.

Ddr5 olabilir sistem

Bütçen çok kısıtlı hocam. Bu dediğin özellikler için kesenin ağzını açman gerekiyor.
Bütçeyi artırabilirim, o sorun değil. Bahsettiğim özelliklere sahip uzun süre beni üzmeyecek bir sistem arıyorum.
Buna bakabilirsiniz.

Teşekkürler. Linklediğiniz sistemde özelleştirme yapmalı mıyım?
  • İşlemcide AMD Ryzen 5 7600 Tray 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 İşlemci daha mı iyidir? Fiyat farkına değer mi?
  • Ekran kartının OC olması iyi bir durum mu?
  • Ramlari 2x16 şeklinde düşünüyorum? 2x8 de yeterli gelebilir mi?
  • Toshiba P300 HDWD320UZSVA 2TB 256MB 7200Rpm 3,5" SATA 3.0 BULK Harddisk alınır mı?
Teşekkürler.

Önerilere açığım.

Bütçeyi artırabilirim, o sorun değil. Bahsettiğim özelliklere sahip uzun süre beni üzmeyecek bir sistem arıyorum.

Teşekkürler. Linklediğiniz sistemde özelleştirme yapmalı mıyım?
  • İşlemcide AMD Ryzen 5 7600 Tray 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 İşlemci daha mı iyidir? Fiyat farkına değer mi?
  • Ekran kartının OC olması iyi bir durum mu?
  • Ramlari 2x16 şeklinde düşünüyorum? 2x8 de yeterli gelebilir mi?
  • Toshiba P300 HDWD320UZSVA 2TB 256MB 7200Rpm 3,5" SATA 3.0 BULK Harddisk alınır mı?
Teşekkürler.

Önerilere açığım.
İşlemcide fiyat farkına değer bir performans farkı hissetmezsiniz.
Ekran kartı oc olması fabrikasyon olarak çalışma kapasitesi yükseltilmiş hali.
Oyun için 16 GB ram yeterli derler hep. O sizin keyfinize kalmış 32 GB olması daha iyi tabi.
Hardiske gerek yok. İçinde 1TB SSD var zaten. Anakart bir tane daha destekliyor. İhtiyaç halinde bir SSD daha alıp takarsiniz.
Özelleştirme kısmına fazla bulaşmayın, onu ekle bunu ekle diye diye sistemin fp oranı kaçar. Direkt bu hali ile alınabilir.
PC hocası YouTube kanalında sistemin incelemesi var. İzleyin ona göre karar verin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı