@NormalVatandas 30 Bine AM5 bir sistem alırsanız neden olmasın, bu bütçede AMD harici sağlam 16 GB kart yok.
Arkadaşlarım neden AMD'ye laf etmiş olabilir? Önceden ne sorunu vardı ve şuan NVIDIA'dan farkı nedir?@NormalVatandas 30 Bine AM5 bir sistem alırsanız neden olmasın, bu bütçede AMD harici sağlam 16 GB kart yok.
Arkadaşlarım neden AMD'ye laf etmiş olabilir? Önceden ne sorunu vardı ve şu an NVIDIA'dan farkı nedir?
Ekran kartıyla ilgili bir sorun yaşadığım takdirde bana yardımcı olabilecek herhangi bir yer var mı?Eski 5xx serisinde WattMan driver gibi sorunları vardı, sonraki kartlarda düzeltildi. Şu an NVIDIA ile farkı daha ucuz F/P olması saf kas gücü iyi olması. NVIDIA ise ray traycing ve DLSS konusunda önde.
Ekran kartıyla ilgili bir sorun yaşadığım takdirde bana yardımcı olabilecek herhangi bir yer var mı?
Ben hiç masaüstü kullanmadığım için bilgim yok. Olursa diye sordum. İtopya garantisi mi oluyor yoksa AMD mi?Ne gibi bir sorun, garantili alıyorsunuz sonuçta.
Memnun musunuz?
Anakartı B650 kasayı da farklı bir Vento yaparak aldım yaklaşık 1 hafta önce.
@790140 neden düşündürücü attınız?
Hangi B650 yaptınız acaba?
Ben hiç masaüstü kullanmadığım için bilgim yok. Olursa diye sordum. İtopya garantisi mi oluyor yoksa AMD mi?
Memnun musunuz?
Ben hiç masaüstü kullanmadığım için bilgim yok. Olursa diye sordum. İtopya garantisi mi oluyor yoksa AMD mi?
Memnun musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.