30-37 bin TL bütçe ile DDR5 sistem toplama

Bütçe
30 ila 37k
7600 de bayağı ucuzlamış.
Isınmaması için ve fiyat düşürmek için tercih edilebilir videolarda 4-5 FPS fark var oyunda.

Bu bütçede ancak 1080p monitör ve 4070 alırsınız. 4070 Ti'ya da 7900 XT alamazsınız. Bütçenin en az 45.000'e çıkması lazım. Ayrıca arkadaşın attığı hava soğutucu sıvı soğutma kadar sağlıklı çalışmaz. 7600X yerine 7600 bakabilirsiniz. 7000 serisi X ibareli işlemciler ısınan işlemciler.

7700X'i tepe soğutucu ile kullanıyorum ve yetiyor. Oyunlarda 70 dereceyi geçmiyor, testlerde sabit 95 derece ki zaten o sıcaklıkta çalışması gerektiği için kendini şartlayarak çıkıyor o derecelere.

7600 de bayağı ucuzlamış.
Isınmaması için ve fiyat düşürmek için tercih edilebilir videolarda 4-5 FPS fark var oyunda.
5600/5600X işlemcileri gibi düşünebiliriz, performans farkları az fakat sıcaklık yönünden 7600 avantajlı.

Yukarıdaki sistemi 4070 veya 6900XT ile değiştirerek 2K monitör alabilirsin.
Monitör:
Hocam 4070 veya 6900xt grafik oyunlarında max ayarlarda kaç fps alır bilginiz varmi

Hocam 4070 veya 6900XT grafik oyunlarında Max ayarlarda kaç FPS alır bilginiz var mı?

Bu video yardımcı olur belki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4070 alın.
bilgiliyseniz eger sistem toplamada yardım ederseniz sevinirim
4070 alıp 2K monitör almanızı tavsiye ederim hocam size. AMD tarafında işlemci alın ancak GPU almayın. Size tek bir örnek atacağım AMD Radeon'un resmi Twitter sayfasında paylaştığı sürücü haberinin altında hata alan insanlara bakın. Bugün sayfasını epey bir gezdim sürücü bıkkınlığından kartı satıp Nvidia'ya geçen var. Nvidia tak kullan mantığıdır her zaman en son sürücüyü yüklersin ve sıkıntı da çekmezsin. Arkadaşın attığı Asus TUF VG27AQZ iyidir 2K monitör için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı