30-37 bin TL laptop önerisi

poseidon47

Femtopat
Daha fazla  
Bu devirde 1 TL nin bile artık bir değeri var para kolay kazanılmıyor. Bu nedenle çok araştırma yaptım, bu forumun her konusunu inceledim bu nedenle artık bir karar verip satın almam gerekiyor, önerilerinizi bekliyorum.

Öncelikle bu laptop gerçekten iyi ama anakart yanma problemleri varmış yazanları gördüm onlara denk geldim sizce ?

Buda bir diğer laptop bu laptopu alıp ram takviyesi ayriyetten diğer eşyaları alınca 33 bine kapatırım diye düşünüyorum. Sizce ?

Bu devirde 1 TL'nin bile artık bir değeri var para kolay kazanılmıyor. Bu nedenle çok araştırma yaptım, bu forumun her konusunu inceledim bu nedenle artık bir karar verip satın almam gerekiyor, önerilerinizi bekliyorum.

Öncelikle bu laptop gerçekten iyi ama anakart yanma problemleri varmış yazanları gördüm onlara denk geldim sizce?

Bu da bir diğer laptop bu laptopu alıp RAM takviyesi ayrıyeten diğer eşyaları alınca 33 bine kapatırım diye düşünüyorum. Sizce?

Gösterdiğiniz bilgisayarda güzel ancak RAM cidden çok az en az 16 GB RAM tercih edilmeli ve ne tür oyunlar oynayacaksınız.

Hikayeli oyunları oynamayı planlıyorum, video film izliemek için yeterli diye düşünüyorum, ancak anakart yanma problemi yaşandığı için Lenovo loq eledim gibi

Up++

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı