30-38 bin TL'ye dizüstü bilgisayar önerisi

Metehan KELEŞ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba değerli hocalarım,

Yeni bir dizüstü bilgisayar almayı planlıyorum ve bu konuda sizlerin tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Bütçem 30.000 TL ile 38.000 TL arasında ve bu fiyat aralığında bana önerebileceğiniz, hem performanslı hem de uzun ömürlü bir model arayışındayım.
Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Merhaba değerli hocalarım,

Yeni bir dizüstü bilgisayar almayı planlıyorum ve bu konuda sizlerin tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Bütçem 30.000 TL ile 38.000 TL arasında ve bu fiyat aralığında bana önerebileceğiniz, hem performanslı hem de uzun ömürlü bir model arayışındayım.
Tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
o paralara alınacak en iyilerinden

Bu ürünü beğendim hocam herhangi bir kronik sorunudur veya malzeme kalitesi iyi midir bildiğiniz bir şeyler var mı?

Kroniklikten geçilmeyen bir cihaz. Alınmaz.

Kroniklikten geçilmeyen bir cihaz. Alınmaz.

Hocam ne gibi kronik sorunları var acaba bilgilendirir misiniz?

Lenovo'nun tasarımını beğenemedim ona göre Acer'i satın alayım.

Ekstra olarak alırsam 8 GB RAM versiyonunu alacağım aynı RAM'in linkini atar mısınız hocam ben bulamadım zahmet verdiğim için de kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Hocam ne gibi kronik sorunları var acaba bilgilendirir misiniz?

Lenovo'nun tasarımını beğenemedim ona göre Acer'i satın alayım.

Ekstra olarak alırsam 8 GB RAM versiyonunu alacağım aynı RAM'in linkini atar mısınız hocam ben bulamadım zahmet verdiğim için de kusura bakmayın.

Victus 15, düşük GPU watt değerine sahip, paneli kötü, menteşesi kötü, soğutması iyi değil, işlemcisi throttle yapıyor. Acer modeli 16GB olarak almanızı öneririm yoksa ram takviyesini servis dışı yaptıramazsınız garantiniz yanar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı