30 bin TL'ye dizüstü bilgisayar önerisi

Cihaz TV'nin önerilerini beğenmiyorum, 40 bin TL altı bütçedeki önerdiği çoğu cihaz fiyatını haketmeyen ve sorunlu cihazlar.
Hayır değiller, aksini iddia edin dinleyeceğim. :) Hp Victusun bile menteşe, ekran, eski kasa gibi bir sürü sorunları oldu ve anında kaldırdı. Keza Dell’de öyle, bir sürü örnek verilebilir. Önerdiğiniz iki laptopta şu fiyatta onun önerdikleriyle aynı zaten. :D Hem yt’den de belki yüzlerce laptop incelemiş adam. Deneyimli ve işi bilen biri, donanımdaki Abdullah abi bile söylemişti.

Acer nitro 16 ya yatti kafam hem ben oyun oynarim hemde ablam ders calisir. Normalde ona alacaklardı dkfnshkdjfkdr

Peki grafik tasarım için nasıl bir bilgisayar, Kullanışlı mı?
Tabiki de kullanışlı merak etmeyin. Ekranı 16/10 yani bildiğiniz laptop ekranlarına göre biraz daha kare. Söylemeden geçmeyeyim.

Hayır değiller, aksini iddia edin dinleyeceğim. :) Hp Victusun bile menteşe, ekran, eski kasa gibi bir sürü sorunları oldu ve anında kaldırdı. Keza Dell’de öyle, bir sürü örnek verilebilir. Önerdiğiniz iki laptopta şu fiyatta onun önerdikleriyle aynı zaten. :D Hem yt’den de belki yüzlerce laptop incelemiş adam. Deneyimli ve işi bilen biri, donanımdaki Abdullah abi bile söylemişti.

Tabiki de kullanışlı merak etmeyin. Ekranı 16/10 yani bildiğiniz laptop ekranlarına göre biraz daha kare. Söylemeden geçmeyeyim.
Bir sorun olurmu kare olması yani ne kadar kare

Çok yanlış bir düşünce hocam. Oled’in bir altı oluyor Acer ekranları. Ayrıca donanım ve soğutma olarakta iyiler. Cahillik kötü bir şey. :( İkna olmazlarsa attığım linkteki Lenovoyuda alabilirsiniz. Zaten daha iyi ve 1200 tl farkı var.
Limiti kaldıramıyorsum dostum 75W ekran kartı ile geliyor bu cihazlar. Donanımsal bir kısıtlama, yazılımsal değil.

Bir sorun olurmu kare olması yani ne kadar kare
16/8 yerine 16/10 tam dikdörtgen değil ama tam kare de değil. Yt’den bakabilirsiniz.

Limiti kaldıramıyorsum dostum 75W ekran kartı ile geliyor bu cihazlar. Donanımsal bir kısıtlama, yazılımsal değil.
Doğru o açıdan haklısınız ben işlemci için diyorsunuz sandım.

Nitro V15 serisini öneren bir adam, incelemeleri ne kadar güzel olsa da önermeleri pekte iyi değil. Isınan havayı ekrana üfleyip ekranda sararmaya yol açan, ısınma sorunlu ve limitli ekran kartına sahip bir seriyi önermesinin mantığı nedir acaba. Forumlardan görüp atıyor zaten çoğu cihazları. 8645HS'li LOQ cihazın indirimini foruma ben bildirdim zaten, sabah girmişti indirime hemen attım. Cihaz TV'den gördüğümden değil ki akşam 6 da atmışlar.

YouTube'dan incelemesine baktım adam tarafsiz bir sekilde cok iyi anlatmis 3 4 aydir kullaniyormuz ve ozelliklerinin hepsini anlattı çok kullanisli ve iyi bir bilgisayara benziyor siz nediyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı