çok fazla şikayet duydum bu konuda ama zaten işlemcinin diğer markalara göre ısınan bir işlemci olduğunu biliyoruz. Ve tabiki bu fiyatlarda 24+ en iyisi bu konu dışında çok iyi bir cihaz.Kaynağınız var mı yoksa kulaktan dolma bir bilgi mi?
çok fazla şikayet duydum bu konuda ama zaten işlemcinin diğer markalara göre ısınan bir işlemci olduğunu biliyoruz. Ve tabiki bu fiyatlarda 24+ en iyisi bu konu dışında çok iyi bir cihaz.Kaynağınız var mı yoksa kulaktan dolma bir bilgi mi?
Yeni Exynos'lar o kadar fazla ısınmıyor. Eğer kaynağınız varsa lütfen belirtin. Şikayet duydum demek bir kaynak değildir.çok fazla şikayet duydum bu konuda ama zaten işlemcinin diğer markalara göre ısınan bir işlemci olduğunu biliyoruz. Ve tabiki bu fiyatlarda 24+ en iyisi bu konu dışında çok iyi bir cihaz.
Yoktur hocam. Yapıştır geç.
kendimde samsung kullanıcısıyım ve samsung membersda bu şikayetler vardı. dediğim gibi çözüldü mü çözümü varmı bilemem. zaten cihazıda kötülemiyorum ama bu tür şikayetler var.Yeni Exynos'lar o kadar fazla ısınmıyor. Eğer kaynağınız varsa lütfen belirtin. Şikayet duydum demek bir kaynak değildir.
Rica ederim hocam ne demek. Her zaman. Ben telefon ve eşya teknolojisinde Samsung'a güvenirim. Kalite, Uzun Ömürlülük ve Kolay Kullanımı açısından gayet sağlam ve iddialı bir marka. Iphoneların gösteriş için olduğunu düşünüyorum.Eyvallah hocam herkese çok teşekkür ederim adamlar kaç bin TL'lik telefon yapmışlar 2-3 kişiden duyulmul şeylerin öneminin olacağını sanmıyorum ona bakarsak orijinal şarj olmasına rağmen IPhone'lar da ısınıyor herkese teşekkürler yardımınız için.
Haklısınız. Samsung'u bir önceki seriye benzemiş diye kötüleyenler hala İphone 60hz ekranını savunuyor.Rica ederim hocam ne demek. Her zaman. Ben telefon ve eşya teknolojisinde Samsung'a güvenirim. Kalite, Uzun Ömürlülük ve Kolay Kullanımı açısından gayet sağlam ve iddialı bir marka. Iphoneların gösteriş için olduğunu düşünüyorum.
Kendimde Samsung kullanıcısıyım ve Samsung membersda bu şikayetler vardı. Dediğim gibi çözüldü mü çözümü var mı bilemem. Zaten cihazıda kötülemiyorum ama bu tür şikayetler var.
Teşekkürler Hocam.Haklısınız. Samsung'u bir önceki seriye benzemiş diye kötüleyenler hala İphone 60hz ekranını savunuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.