30-40 bin ₺ Android telefon önerisi

çok fazla şikayet duydum bu konuda ama zaten işlemcinin diğer markalara göre ısınan bir işlemci olduğunu biliyoruz. Ve tabiki bu fiyatlarda 24+ en iyisi bu konu dışında çok iyi bir cihaz.
Yeni Exynos'lar o kadar fazla ısınmıyor. Eğer kaynağınız varsa lütfen belirtin. Şikayet duydum demek bir kaynak değildir.

Yoktur hocam. Yapıştır geç.

Eyvallah hocam herkese çok teşekkür ederim adamlar kaç bin TL'lik telefon yapmışlar 2-3 kişiden duyulmul şeylerin öneminin olacağını sanmıyorum ona bakarsak orijinal şarj olmasına rağmen IPhone'lar da ısınıyor herkese teşekkürler yardımınız için.

Eyvallah hocam herkese çok teşekkür ederim adamlar kaç bin TL'lik telefon yapmışlar 2-3 kişiden duyulmul şeylerin öneminin olacağını sanmıyorum ona bakarsak orijinal şarj olmasına rağmen IPhone'lar da ısınıyor herkese teşekkürler yardımınız için.
Rica ederim hocam ne demek. Her zaman. Ben telefon ve eşya teknolojisinde Samsung'a güvenirim. Kalite, Uzun Ömürlülük ve Kolay Kullanımı açısından gayet sağlam ve iddialı bir marka. Iphoneların gösteriş için olduğunu düşünüyorum.

Rica ederim hocam ne demek. Her zaman. Ben telefon ve eşya teknolojisinde Samsung'a güvenirim. Kalite, Uzun Ömürlülük ve Kolay Kullanımı açısından gayet sağlam ve iddialı bir marka. Iphoneların gösteriş için olduğunu düşünüyorum.
Haklısınız. Samsung'u bir önceki seriye benzemiş diye kötüleyenler hala İphone 60hz ekranını savunuyor.

Kendimde Samsung kullanıcısıyım ve Samsung membersda bu şikayetler vardı. Dediğim gibi çözüldü mü çözümü var mı bilemem. Zaten cihazıda kötülemiyorum ama bu tür şikayetler var.

Anladım hocam teşekkürler çok problem olacağını sanmıyorum kullanacak kişi oyun vs oynamıyor zaten telefona temiz bakan biri günlük kullanımda çok sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.

Amazon Prime'a özel 39k ya düştü. Mor rengi 38.8k. Bazı kullanıcılar ısınma, batarya problemi var dese de bazı kullanıcılar böyle problemlerin olmadığını söylüyor. 6 saat ekran süresi paylaşan da var 10 üstü ekran süresi paylaşan da var. Genel telefonun batarya ve de işlemcisinin oturmasından sonra böyle problem baş gösterir ise garanti veya iade seçeneklerine başvurun.

Adaptör ve Kablosuna 1100TL gibi bir fiyat veriyorsun ve sadece 20W onu da kullanırken yanıcakmış gibi oluyor. Gösteriş marka fanboyluğundan başka bir şey değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı