30-40 bin TL aralığında sistem önerileri

• Konuyu başlatan cn0x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 703

cn0x

Zeptopat
Daha fazla  
Selam uzun süredir kararsızlığım yüzünden alamadığım sistemi artık almak istiyorum :D sistemler hakkında pek bir bilgim yok forumdaki önerileri takip ederken kendime 3 adet sistem belirledim bu sistemler içerisinde hangisi en iyidir noktasında bilgim yetersiz kalıyor. Burada yardımlarınızı bekliyorum, bu sistemler dışında önerebileceğiniz sistemleride atabilirsiniz şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim 😄

Sinerji Virtus

Toplama sistem

Vatan bilgisayar (4070 ekran kartı ve 650m anakart güncellemesi ile düşünüyorum )

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinerji Virtus sistemi 2x16 GB RAM yapıp alın. Sonra kule tipi bir soğutucuya da ihtiyacınız olacak. Stok soğutucuyla 90 derecenin üstünü görüyor 7500F.

Ben bunu yeni aldım, hatta geçen hafta geldi diyeyim. Tavsiye ederim. DDR5 den ödün verip ekran kartına yüklendim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-09-02 at 15.21.04.jpeg
    WhatsApp Image 2023-09-02 at 15.21.04.jpeg
    67,6 KB · Görüntüleme: 57
Sağolun,kasa nasıldır sizce bu sistemde değiştirilebilir mi ?
Sinerji Virtus sistemi 2x16 GB RAM yapıp alın. Sonra kule tipi bir soğutucuya da ihtiyacınız olacak. Stok soğutucuyla 90 derecenin üstünü görüyor 7500F.
Sağolun, RAM " G.Skill 32GB(2x16) Trident Z5 Neo RGB 5600Mhz" olarak değiştirebiliyorum 2.400 TL fark ile sizce uygun mu ek olarak sistem montaj bilgim yok her şeyi siteden toplamayı düşünüyorum kuletipi yerine özelleştirmeden sıvı soğutucu seçebilir miyim orada bir öneriniz var mı ? sitede özelleştirmede kule tipi soğutucu göremedim :(

@Jesus Wicked @Prime777 Hocam sizin forumdaki yorumlarınız ile bu iki sistemleri inceledim ve almayı düşünüyorum sizlerin bu sistemler hakkında bir yorumu var mıdır acaba :)

Sağolun,kasa nasıldır sizce bu sistemde değiştirilebilir mi ?

Sağolun, RAM " G.Skill 32GB(2x16) Trident Z5 Neo RGB 5600Mhz" olarak değiştirebiliyorum 2.400 TL fark ile sizce uygun mu ek olarak sistem montaj bilgim yok her şeyi siteden toplamayı düşünüyorum kuletipi yerine özelleştirmeden sıvı soğutucu seçebilir miyim orada bir öneriniz var mı ? sitede özelleştirmede kule tipi soğutucu göremedim :(

@Jesus Wicked @Prime777 Hocam sizin forumdaki yorumlarınız ile bu iki sistemleri inceledim ve almayı düşünüyorum sizlerin bu sistemler hakkında bir yorumu var mıdır acaba :)
Belli bi siteden olmak zorunda mı? Ayrı ayrı parçaları satın alıp toplayabilir misin? Eğer zorunluysa sinerjideki 40k olan sistemin kasasını deepcool cg 540 yap.

Belli bir siteden olmak zorunda mı? Ayrı ayrı parçaları satın alıp toplayabilir misin? Eğer zorunluysa Sinerji'deki 40k olan sistemin kasasını DeepCool CG 540 yap.

Belirli bir siteden olmak zorunda değil ama parçaları ayrı alıp toplayamam direkt hazır gelsin istiyorum toplama işlemini beceremem :), bu attığım sistemlerde zorunlu değil sadece sizin yorum yaptığınız konulardaki fikirlerinize göre belirlemeye çalıştığım sistemlerdi bunlar.

Belirli bir siteden olmak zorunda değil ama parçaları ayrı alıp toplayamam direkt hazır gelsin istiyorum toplama işlemini beceremem :), bu attığım sistemlerde zorunlu değil sadece sizin yorum yaptığınız konulardaki fikirlerinize göre belirlemeye çalıştığım sistemlerdi bunlar.
Dediğim düzenleme ile alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı