30-40 bin TL güncel DDR5 sistem önerisi

valla dostum bilmiyordum eski sistemim varken onu duzenli 5-6 ayda bir götürüyordum hem temizlik hem macun filan değiştiriyorlardı gerçi temizliğini yapıyordumda ben ama işte macun işleri filan tedirgin ediyor beni :D
Termal macununu yenilemezsen ve bu işlemciyi stok fanla kullanırsan biraz zor kullanırsın. Eğer yapmayı bilmiyorsan bilgisayarcıya götürmekten başka çaren yok :D

valla dostum bilmiyordum eski sistemim varken onu duzenli 5-6 ayda bir götürüyordum hem temizlik hem macun filan değiştiriyorlardı gerçi temizliğini yapıyordumda ben ama işte macun işleri filan tedirgin ediyor beni :D
Zor bir islem degil aslinda hocam. Islemcinin uzerine ince bir katman surmeniz lazim sadece.

Vallahi dostum bilmiyordum eski sistemim varken onu duzenli 5-6 ayda bir götürüyordum hem temizlik hem macun filan değiştiriyorlardı gerçi temizliğini yapıyordumda ben ama işte macun işleri filan tedirgin ediyor beni :D

Aslında çok kolay ama tabii bilmiyorsan bilgisayarcıya eletmen daha iyi. O işlemciyi stok fanla kullanmanı önermem attığım soğutucuyu alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı