Bu paraya bu sistem alınmaz. Konuyu açan arkadaş monitör alacağım vb bir şeyde belirtmemiş.
30 40 k bandındaki en iyi sistemler gözlemlerim kadarıyla şunlar;
Bütçe kısıtlıysa; PC hocası GG9.
Bütçe var ise; PC hocası GG12.
AMD değil NVIDIA istiyorum diyosanda 4070'li bu sistem var.
EG-4070 Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 12GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.
www.gaming.gen.tr
Tavsiye; tüm sistemlerde 1 TB mantıklı SSD seçmek, enermax kasalarda PSU'larda ses sorunlarını birçok kişi yazmış bu sebepten dolayı FSP kasaya geçmekte mantıklı.
Alıp bir daha ugraşmak istemiyorum diyene 32 RAM seçeneğide var.
4070'i pahalı bulanlar oluyor bu sebepten dolayı 4070 Super bekleyenlerde var, tamamen tercih meselesi, aynı zamanda bende PC araştırıyorum.
RX 7700, RX 7800, RTX 4070, RTX 4070 Super farklarının ortaya konduğu bir video da yapılmış.
Şahsi görüşüm ve alacağım sistem;
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. ASUS AMD Radeon RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı ile güçlendirilmiştir.
www.gaming.gen.tr
Sistem bileşenleri gayet güzel 32 RAM, 1 TB Adata SSD, FSP kasa güncellemesiyle 39.368, 03 ₺ oluyor. Bu sisteminde açamayacağı oyun yok. 2K da yüksek performanslı olduğu apaçık belli.
Tahminimce eğer bir 4070 Super sistem getirirlerse F/P olarak 40k bandında olur ve özelleştirmelerle bu rakamıda geçer diye düşünüyorum.