30-40 bin TL PC toplama

Bütçe
30-40
33 bine öyle sistem varsa atta görelim kral.
senin attığın 33k , benim attığım 34k
7700xt > 4060ti
Ben ise 7800xt sistem atıyorum ve bu sistem 10 gün önce 3k daha ucuzdu 31.5k idi
Senin attığın sistemde 7500f bile yok. İnsanları yalan yanlış yönlendirmeyin.

senin attığın 33k , benim attığım 34k
7700xt > 4060ti
Ben ise 7800xt sistem atıyorum ve bu sistem 10 gün önce 3k daha ucuzdu 31.5k idi
Senin attığın sistemde 7500f bile yok. İnsanları yalan yanlış yönlendirmeyin.
Hocam ben o sistemi niye attığımı söylim toplam 40k ya monitör fare falanda alabilsin diye attım bilip bilmeden konuşmayın ayrıca 1tb ssd nerede 500 GB ssd nerede

Hocam ben o sistemi niye attığımı söylim toplam 40k ya monitör fare falanda alabilsin diye attım bilip bilmeden konuşmayın ayrıca 1tb ssd nerede 500 GB ssd nerede
Bilip bilmeden konuşan sensin , senin 33k'ya 13400f ile 4060ti sistem attığını görseler linçlerler.
Monitör klavye mouse alacaksa da zaten bu sistem alabilir.

Yoksa ben de biliyorum daha iyi sistemler atmayı ama sen atarken sadece kasayı hesaba katıyorsun diğer şeyleri almadan kasayı süs niyetine mi sergilecek arkadaş bunu da bir düşünün.

Hocam bu ürünü almayı düşünün sadece kasa var ama sitede almayı düşünürseniz aksesuar ve yazılım yazıyor ona basıp toplam 40 bine klavye monitör, fare, mouse pad ve kasa dahil alabiliyorsunuz DRAGON-4060T V2 / Intel Core i5 13400F / MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

Bu paraya bu sistem alınmaz. Konuyu açan arkadaş monitör alacağım vb bir şeyde belirtmemiş.
30 40 k bandındaki en iyi sistemler gözlemlerim kadarıyla şunlar;

Bütçe kısıtlıysa; PC hocası GG9.
Bütçe var ise; PC hocası GG12.
AMD değil NVIDIA istiyorum diyosanda 4070'li bu sistem var.

Tavsiye; tüm sistemlerde 1 TB mantıklı SSD seçmek, enermax kasalarda PSU'larda ses sorunlarını birçok kişi yazmış bu sebepten dolayı FSP kasaya geçmekte mantıklı.
Alıp bir daha ugraşmak istemiyorum diyene 32 RAM seçeneğide var.

4070'i pahalı bulanlar oluyor bu sebepten dolayı 4070 Super bekleyenlerde var, tamamen tercih meselesi, aynı zamanda bende PC araştırıyorum.
RX 7700, RX 7800, RTX 4070, RTX 4070 Super farklarının ortaya konduğu bir video da yapılmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsi görüşüm ve alacağım sistem;

Sistem bileşenleri gayet güzel 32 RAM, 1 TB Adata SSD, FSP kasa güncellemesiyle 39.368, 03 ₺ oluyor. Bu sisteminde açamayacağı oyun yok. 2K da yüksek performanslı olduğu apaçık belli.
Tahminimce eğer bir 4070 Super sistem getirirlerse F/P olarak 40k bandında olur ve özelleştirmelerle bu rakamıda geçer diye düşünüyorum.

Bu paraya bu sistem alınmaz. Konuyu açan arkadaş monitör alacağım vb bir şeyde belirtmemiş.
30 40 k bandındaki en iyi sistemler gözlemlerim kadarıyla şunlar;

Bütçe kısıtlıysa; PC hocası GG9.
Bütçe var ise; PC hocası GG12.
AMD değil NVIDIA istiyorum diyosanda 4070'li bu sistem var.

Tavsiye; tüm sistemlerde 1 TB mantıklı SSD seçmek, enermax kasalarda PSU'larda ses sorunlarını birçok kişi yazmış bu sebepten dolayı FSP kasaya geçmekte mantıklı.
Alıp bir daha ugraşmak istemiyorum diyene 32 RAM seçeneğide var.

4070'i pahalı bulanlar oluyor bu sebepten dolayı 4070 Super bekleyenlerde var, tamamen tercih meselesi, aynı zamanda bende PC araştırıyorum.
RX 7700, RX 7800, RTX 4070, RTX 4070 Super farklarının ortaya konduğu bir video da yapılmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsi görüşüm ve alacağım sistem;

Sistem bileşenleri gayet güzel 32 RAM, 1 TB Adata SSD, FSP kasa güncellemesiyle 39.368, 03 ₺ oluyor. Bu sisteminde açamayacağı oyun yok. 2K da yüksek performanslı olduğu apaçık belli.
Tahminimce eğer bir 4070 Super sistem getirirlerse F/P olarak 40k bandında olur ve özelleştirmelerle bu rakamıda geçer diye düşünüyorum.

Harika açıklama, NVIDIA isteyenler de ya eg 4070 sistem alsın ya da 4070s sistem beklesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı