30-40 bin TL sistem önerisi

5 gün önce aldım 3 günde geldi site güvenilir fiyatı limitinin altında ama tüm oyunları açıyor FPS düşmesi yaşamazsın.

Hocam bütçe varken daha iyi bir sistem daha iyi olur bence.

Arkadaşlar ben bilgisayar içeriklerinden fazla anlamayan biriyim toplayamam o sebeble bana hazır sistem lazım. Gösterdiğim fiyat aralığında hazır sistem bakıyorum oynayacağım oyunlarda FPS düşmesi ve donma gibi sorunlar yaşamayacağım. Satın alacağım yerin veya sitenin güvenli olup olmadığını söylerseniz çok sevinirim.
Dostum atılan sistemlere monitör dahil değil bu arada onu unutma.

RAM rander için arada kullanacaksa yetersiz ve sürekli oyun firmaları sistem gereksinimleri ile oynuyor sistem güzel ama ram yetersiz.
Arkadaş render alacağım demiyor. Oyun oynamak için bir sistem istiyor. Çok isterse bütçesini biraz aşarak RAM'i 32 GB yapabilir.

Ne anlatıyorsun? Birçok oyun firması sistem gereksinimleri ile oynuyor yakında 16 GB yetersiz olacak.
Dostum bak sen de "olacak" diyorsun zaten. 16 GB çok rahat 3-4 sene götürür belki daha fazla. Yetmediği zaman da aynısından bir tane daha alıp yanına ekler 32 GB yapar. Basit bir işlem. Günümüz oyunları için 16 GB yeterli.

Dostum bak sen de "olacak" diyorsun zaten. 16 GB çok rahat 3-4 sene götürür belki daha fazla. Yetmediği zaman da aynısından bir tane daha alıp yanına ekler 32 GB yapar. Basit bir işlem. Günümüz oyunları için 16 GB yeterli.

1 sene zor götürür bilmediğin çok belli.

Anakartı B650M-R,
SSD'yi Kioxia 1 TB Exceria Plus,
Kasayı da Thermaltake S200 TG yapıp alabilirsin.

Bu arada site güvenilir.
Güzel olabilir
Nvidia linkini baktım çok güzel görünüyor ama ram düşük geldi herhangi bir parça değişiminde sistemde bir
Sisteme bayıldım ama darboğaz denen bir sıkıntı oluyormuş işlemcinin ve ekran kartının güç dengesizliğinden meydana gelen bir hata imiş bu sistemde bunu yaşamayacağım belli mi
Tekrar hatırlatıyorum anlamam bilgisayardan senin önerin üzerine satın alma yapacağım ve monitör kılavye de önerirmisin

1 sene zor götürür bilmediğin çok belli.
Kral sakin, sistem gereksinimleri yetmeyince oyun oynanmıyor diye bir şey yok xD

Güzel olabilir.

NVIDIA linkini baktım çok güzel görünüyor ama RAM düşük geldi herhangi bir parça değişiminde sistemde bir.

Sisteme bayıldım ama darboğaz denen bir sıkıntı oluyormuş işlemcinin ve ekran kartının güç dengesizliğinden meydana gelen bir hata imiş bu sistemde bunu yaşamayacağım belli mi
Tekrar hatırlatıyorum anlamam bilgisayardan senin önerin üzerine satın alma yapacağım ve monitör klavye de önerir misin?

Hazır sistemlerde darboğazla karşılaşman çok düşük ihtimal. Bunları hazırlayanlar onu göz önünde bulundurarak hazırlıyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı