40 Bin TL Sistem Önerisi

Brolarım toplama olur, yalnız önemli bir kriter var kasa beyaz olacak bu nedenle bu seçeneği dikkate alarak yardımcı olmanızı rica ediyorum.

2 Tane ram.

Geriye 2K falan kalıyor o paraylada zevkinize göre beyaz kasa seçin öneri olarak net bir önerim yok ama örnek açısından bunu önerebilirim. Başka kasa alacaksanız boyutuna dikkat edin.

2 Tane ram.

Geriye 2K falan kalıyor o paraylada zevkinize göre beyaz kasa seçin öneri olarak net bir önerim yok ama örnek açısından bunu önerebilirim. Başka kasa alacaksanız boyutuna dikkat edin.

Usta bir de bu parçaları neden seçtin bir açıklar mısın (iyilik, avantaj açısından) bilgim olsa da bu konularda çok araştırmam yok o yüzden bir dinlemek iyi olur, ayrıca teşekkür ederim.

Usta bir de bu parçaları neden seçtin bir açıklar mısın (iyilik, avantaj açısından) bilgim olsa da bu konularda çok araştırmam yok o yüzden bir dinlemek iyi olur, ayrıca teşekkür ederim.

Hepsi F/P parçalar ve iyiler. Bu bütçede daha iyisi toplanamaz zaten.

Hocam kasa konusunda da yardımcı olabilir misiniz acaba satın alacağım da örnek gönderdiğinizden daha iyisi var mıdır?

O fiyatta yoktur. Çok para harcamamak istiyorsanız attığımı alabilirsiniz.

Hocam çok soruyorum ama bir de sizden ricam 40 bine alınabilecek bir hazır sistem de önerebilir misiniz?

Hayır. Hazır sistem piyasasını pek bilmiyorum ve bu topladığımdan daha iyi hazır sistem bulamazsınız.

Hayır. Hazır sistem piyasasını pek bilmiyorum ve bu topladığımdan daha iyi hazır sistem bulamazsınız.
Eyvallah ustam sağ olasın!

Usta bu kasa hakkında düşüncelerin nedir? Bir ikinci el sitesinde 5000 tl'ye satılıyor şu anda

Alınır mı fiyatına değer mi yoksa gereksiz midir?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı