30-40 bin TL sistem önerisi

Bu sektörde de indirimli dönemler hiç olmuyor mu? Şu an çok pahalı geliyor bana. İyice araştırıp alayım diyeceğim de araştırdıkça fiyatı artıyor.

Yılbaşı dönemi indirimli dönemdir sözde ama pek tadı yok görüldüğü üzere. Ama yakın zamanda bindirim olasılığı yüksek.

Hocam 28K'ya kadar önerebilir misiniz o zaman?
LoL, Battlefield, PES 2021, Valorant, GTA 5, EU4, HOI4, Call of Duty bunları oynuyorum.
Sistemde DDR4 olmasa iyi olur gibi. Hafıza 1TB olsa kafi gibi.

Bunu bulabildim hocam.
İnce hesapta daha ucuza geliyor depolamayı arttırabilirsiniz özelleştirerek.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim. Hocam, bu 30K'lık sistemler 2-3 yıla yavaşlama ya da işte kullanılamayacak hale geliyor diyorlar. Cidden öyle mi? Eğer öyleyse bütçeyi arttırıp sıkıntı çıkarmayacak bir sistem düşünüyorum. Rahat bir kullanım istiyorum.

İnce hesaptaki sistem alınır mı? Bende arıyorum da.

Teşekkür ederim. Hocam, bu 30K'lık sistemler 2-3 yıla yavaşlama ya da işte kullanılamayacak hale geliyor diyorlar. Cidden öyle mi? Eğer öyleyse bütçeyi arttırıp sıkıntı çıkarmayacak bir sistem düşünüyorum. Rahat bir kullanım istiyorum.

O kadar ayrıntılı bilmiyorum hocam bütçeniz çıkıyorsa bence 7700XT sistemlere bakabilirsiniz.

İnce hesaptaki sistem alınır mı? Bende arıyorum da.

Bu fiyata başka alınabilecek bir şey yok gibi hocam.

Bence güzel, alınabilir. Arkadaş güzel bulmuş. Ama bence kasanın gücü az geldi bana 550W.

Evet PSU bomba gibi duruyor :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı