30-40 bin TL yazılım için laptop önerisi

Bütçe
30-40 bin

misafir3007

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 30-40 bin TL yazılım için laptop almak istiyorum. Önerisi olan arkadaşlar var mı acaba? After Effects, 3DS Max ve yazılım programı için gerekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar 30-40 bin TL yazılım için laptop almak istiyorum. Önerisi olan arkadaşlar var mı acaba? After Effects, 3DS Max ve yazılım programı için gerekli.

ekran ve sesten şikayetler olabiliyor diye biliyorum bu laptopta

Ekran ve sesten şikayetler olabiliyor diye biliyorum bu laptopta.

Aynı modelin AMD versiyonu var elimde seste sıkıntı yok ekran karanlık yerlerde pır pır yapıyor garantiye vermeyi düşünüyorum.

Bu ürün sürekli karşıma çıkıyor. Marka olarak kullanmadım hiç. Servisi falan ne durumda acaba

Bu arada hp nin victus modellerinde ısınma ve ses sorunu oluyormuş genel olarak. Bugün birbilgisayar mağazasında bizzat satıcı özellikle belirtti

Bu ürün sürekli karşıma çıkıyor. Marka olarak kullanmadım hiç. Servisi falan ne durumda acaba

Bu arada hp nin victus modellerinde ısınma ve ses sorunu oluyormuş genel olarak. Bugün birbilgisayar mağazasında bizzat satıcı özellikle belirtti

Bu ulkede servisine bel baglayabilecegin tek marka Apple. O da yuzde 100 garanti degil yani ulkedeki en iyisi.

Öyleyse almayın hocam. 4060'lı bir Acer Nitro vardı geçenlerde indirimde onu görmediniz sanırım 2 gün falan indirimde kaldı Amazon'da. Acer Nitro modellerine bir göz gezdirin indirime girenler oluyor arasıra. Sizin iyi bir ekran kartına ihtiyacınız var güçlü donanımla beraber.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı