30-40 bin TL'ye sistem önerisi

ozgur101

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

144 Hz ekranım için bir kasa arıyorum. Kasamın grafik ve FPS performansının iyi olmasını istiyorum. SSD'nin yeterli gelmemesi durumunda ileride kendim değiştirebilirim. Ancak işlemci, anakart vb. konularda çok fazla bilgim yok. Birbirine uyumlu bileşenlerden oluşan bir kasa istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkür ederim.

@Ruddys

Son düzenleme:
NVIDIA Sistemin inceleme videosu

AMD
NVIDIA kartlı sistem bütçenizi 1.500 lira aşıyor fakat B650 anakart 1TB SSD ve stok fan yerine kule tipi soğutucuyla gelmesi telafi ediyor.
AMD sistem içinse 1TB'lık SSD ve peerless assasin soğutucusunu ekleyip alabilirsiniz.
Bu videoda iki kartın karşılaştırmasını görebilirsiniz.
Ek olarak birkaç gün önce Donanım Arşivi hikayesinde RTX ekran kartlı hazır sistem geleceğini paylaştı onu da bekleyebilirsiniz işlemci ve kartın modeli hakkında bilgi yok fakat F/P olacağı düşüncesindeyim.

NVIDIA Sistemin inceleme videosu

AMD
NVIDIA kartlı sistem bütçenizi 1.500 lira aşıyor fakat B650 anakart 1TB SSD ve stok fan yerine kule tipi soğutucuyla gelmesi telafi ediyor.
AMD sistem içinse 1TB'lık SSD ve peerless assasin soğutucusunu ekleyip alabilirsiniz.
Bu videoda iki kartın karşılaştırmasını görebilirsiniz.
Ek olarak birkaç gün önce Donanım Arşivi hikayesinde RTX ekran kartlı hazır sistem geleceğini paylaştı onu da bekleyebilirsiniz işlemci ve kartın modeli hakkında bilgi yok fakat F/P olacağı düşüncesindeyim.
İnstagram vb. Sizinlr Birebir iletişime geçebileceğim bir seçenek varmı

NVIDIA için bu sisteme de bakabilirsiniz anakartı B650M-R yapıp M.2 slot sayısını 2'ye çıkarmış olursunuz bir de RAM'leri Lexar Thor modelini seçip EXPO ile 6000MHz de kullanabilirsiniz kasa olduğu gibi kalabilir. Ayrıca anlaşmalı kredi kartınız varsa vade farkı olmadan taksitle alabilirsiniz.

Son düzenleme:
NVIDIA için bu sisteme de bakabilirsiniz anakartı B650M-R yapıp M.2 slot sayısını 2'ye çıkarmış olursunuz bir de RAM'leri Lexar Thor modelini seçip EXPO ile 6000MHz de kullanabilirsiniz kasa olduğu gibi kalabilir. Ayrıca anlaşmalı kredi kartınız varsa vade farkı olmadan taksitle alabilirsiniz.

Kanka, bana şunu al de onu alayım. Ben anlamıyorum böyle açıklama yapınca. Böyle işlemcisi falan oyunlarda falan çok ısınmayacak. Belki ileride RAM ya da SSD'yi yükseltmesi yapabilirim. Ona göre böyle güzel bir şey öner. Onu alayım ben. Böyle açıklama yapınca hiçbir şekilde anlamıyorum ben.

Anakartı B650M-R
SSD'yi 1TB.
Kasayı (istersen) Vento VG12al FSP 750W 80+ yapıp alabilirsin.
Ekran kartı markası iyi mi? İleride veya kullanırken sorun yaratmaz değil mi bana?

Ekran kartı markası iyi mi? İleride veya kullanırken sorun yaratmaz değil mi bana?

Bir de soğutucu ne seçmeliyim?

Son düzenleme:
Soğutucu olarak bunu alabilirsin

Ekran kartının markası pek bilindik değil. İleride sorun yaratır mı bana veya performansı etkiler mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı