Selam arkadaşlar, yeni bir monitör almak için biraz araştırma yapayım dedim ki beynim yandı ve tavsiye üzerine ilerlemenin daha iyi olacağını düşündüm. Rekabetçi oyunlarda takıldığım için 240 Hz düşünüyordum fakat aynı zamanda film, dizi de çok izlediğim için bazı 180 Hz monitörlerin 240 Hz monitörlere kıyasla panel teknolojileri sayesinde daha iyi olduklarını duydum. Önceden kullandığım monitörler arasında MSI G274QPF modeli var fakat 1 sene dolmadan LED'leri yandı ve beni yarı yolda bıraktı. Tepkime süresi 0.5(GtG) gibi özellikleri olan monitör aramıyorum, grey to grey teknolojisine ihtiyacım yok ki kendi fikrimce IPS panel bir monitörün benim için daha mantıklı bir karar olacağını düşünüyorum. Rekabetçi oyun olarak FPS türü oyunlar oynuyorum fakat bana TN panel monitörler önermeyin, Zowie XL2546k kullandım ve gerçekten hiç memnun kalmadım. Bütçem 15.000 ile 20.000 arası fiyatın makul olacağını düşünüyorum. Gerçekten aradığım monitörü bulursam 30.000 TL'yi de gözden çıkartabilirim. Son olarak kesin kararlarım 27 inç ve 2K çözünürlükte olan monitörler.
Son düzenleyen: Moderatör: