30 bin TL altı hazır sistem önerisi

O sogutucuya gerek yok. Para israfi. X127 ya da Burst Assassin yeterli.
hazır sistem secim yapamıyorum maalesef ordaki sogutuculardan birine bakabilir misin

hocam bence kasayı 750w bir psu seçin kafanız rahat olsun ileride herhangi bir durumda kendim twinmosun 1tb ını kullanıyorum bir sorun yok anakart gayet güzel fakat ramlerde pek bilgim yok.
tamam 750w yaptım

Dosya Ekleri

• 1723980628024.png
    1723980628024.png
    56,9 KB · Görüntüleme: 28
RAM ve SSD markalarını değiştirirsen daha iyi olur. Almışken ekran kartını da en azından 4060 Ti yapabilirsen fena olmaz. Ama üstte söylendiği gibi daha önünde 4-5 ay varsa köprünün altından daha çok su akar o sürede piyasa nasıl olur belli olmaz.
bütcem cok yok :(

Gereksiz pahalilasiyor bu guncellemelere gerek yok.

Yukarida atilan 7600, RX6750XT sistem daha iyi oneririm onu.
o daha iyiyse onu alırım zaten aynı fiyata denk geliyor ama bu sistemde sogutucu var

Bütçem cok yok :(

O daha iyiyse onu alırım zaten aynı fiyata denk geliyor ama bu sistemde sogutucu var

Aslında çalışacaksan sabredersen olur ama seni de anlıyorum. Dediğim gibi en azından RAM ve SSD markalarını değiştir bilindik bir şey seç.
Şahsi önerim de eğer ailende katkıda bulunabilecekse olabildiğince sabredip 7700XT ekran kartlı bir sistem toplaman olur ama dediğim gibi seni de anlıyorum biraz zor.

Evet bu arada o sistem gözümden kaçmış onu tercih etmek daha mantıklı bence de.
Aslında çalışacaksan sabredersen olur ama seni de anlıyorum. Dediğim gibi en azından RAM ve SSD markalarını değiştir bilindik bir şey seç.
Şahsi önerim de eğer ailende katkıda bulunabilecekse olabildiğince sabredip 7700XT ekran kartlı bir sistem toplaman olur ama dediğim gibi seni de anlıyorum biraz zor.
eh sabır ozaman ne diyeyim sabredebildigim kadar calısıcam nereye kadar gider bilmiyorum burs param var aylık 1500-1700 lira ordan geliyor babam rahmetli ordan 5000 lira geliyor ama annem o parayı ev almak icin biriktiriyor ordan birseyler koparabilirsem daha kısa zamanda alırım 5-6 ay calısabilirsem bence 7700xt alınır

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı