Oyun için alıyorum.Bilgisayarı ne için kullanacağını neden yazmıyorsun? 30k deyip geçilmez.
Soğutucu almadan bu işlemci stok soğutucu ile soğumaz mı?Soğutucu ve SSD özelleştirmesi ile bunu alabilirsin.
![]()
VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX Ti 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
![]()
WD Green SN350 1TB Gen3 x4 3200MB Okuma / 2500MB Yazma M.2 SSD (WDS100T3G0C)
WD Green™ SN350 NVMe™ SSD, eski bilgisayarınızı günlük kullanım için yeniden canlandırabilir.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
Stokla bi süre idare edersin. Yine ilerde soğutucu almak zorunda kalacağına şimdi al derim. Fiyatlar dahada uçmadan.Oyun için alıyorum.
Soğutucu almadan bu işlemci stok soğutucu ile soğumaz mı?
4060 Ti mı Rx 7700 XT mi almalıyım?Stokla bi süre idare edersin. Yine ilerde soğutucu almak zorunda kalacağına şimdi al derim. Fiyatlar dahada uçmadan.
Oyun performansı konusunda 7700XT önde bu bir gerçek. Misal render işlerin olur yazılım falan o zamanda 4060Tİ önde. Ama şunuda demeden edemem, AMD de sürücü problemleri yaşama ihtimalinde var, stabil değil. Demiyorum sen kesin yaşarsın yanlış anlama bu lafımıda. Sen karar ver gerisine ben 4060Tİ alırdım.4060 Ti mı Rx 7700 XT mi almalıyım?
DLL ve FSR yokmuş gibi cevaplarsan sevinirim.
Ben hali hazırda Rx 6800 XT kullanıyorum çok memnunum RX 7700 XT'den de iyi yazılım konusunda sıkıntı çekmedim alacağım sistemi ağabeyime alacağım araştırma yapıyorum başka sistem öneriniz var mı Rx 7800 XT var 32.000 küsüratlı sistemler hangisini almak daha mantıklı.Oyun performansı konusunda 7700XT önde bu bir gerçek. Misal render işlerin olur yazılım falan o zamanda 4060Tİ önde. Ama şunuda demeden edemem, AMD de sürücü problemleri yaşama ihtimalinde var, stabil değil. Demiyorum sen kesin yaşarsın yanlış anlama bu lafımıda. Sen karar ver gerisine ben 4060Tİ alırdım.
Kendin bilirsin ben ihtimali söyledim sadece 6700XT ile yaşadıgımdan biliyorum. 7800XT sisteme gücün yetiyorsa onu al.Ben hali hazırda Rx 6800 XT kullanıyorum çok memnunum RX 7700 XT'den de iyi yazılım konusunda sıkıntı çekmedim alacağım sistemi ağabeyime alacağım araştırma yapıyorum başka sistem öneriniz var mı Rx 7800 XT var 32.000 küsüratlı sistemler hangisini almak daha mantıklı.
Benim paylaştığım sistemlerde AMD işlemci 5 nm ve DDR5 sistem diğeri İntel işlemci 10 nm ve DDR4 sistem ikiside 32 GB RAM buradan bakarsak hangisi daha mantıklı ekran kartı dışında.Kendin bilirsin ben ihtimali söyledim sadece 6700XT ile yaşadıgımdan biliyorum. 7800XT sisteme gücün yetiyorsa onu al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.