30 bin TL bütçeye iPhone 13 mü yoksa S24FE mi?

Arkadaşlar 30k civarı bir bütçem var, kendimi bildim bileli Android telefon kullanıyorum birkaç modele de sınırlı değil hemen hemen her markayı kullandım artık arayüz vs olsun sıkıldım, yenilik istiyorum. Ya açık ara daha iyi telefon olan S24FE'yi alacağım ya da IOS'a geçiş yapıp 13 kullanacağım, öncellikle telefonu tek kullanım amacım Instagram TikTok gibi uygulamaları kullanmak, kasma çöküntü istemiyorum, hala arada olmamın da tek sebebi S24FE'nin gerçekten daha iyi bir telefon olması ve IOS'un sunduğu stabilite. Bu telefon 2. el değerini korur mu? Korumazsa da minimum 2-3 yıl yavaşlama olmadan kullanabilir miyim? One UI 7 tatmin eder mi?
S24 FE bence güzel olur. One uı 7'li telefon kullanmadıysanız gerçekten farklı hissedersiniz.

Yasak hakkında bilgim yok lakin muhtemelen yurt dışında kullanılan app olarak indirilen e-simlerdir o yüzden etkilemez.

@technope Hocam siz niye her yazdığım konuda muhalefet olup bir sebep sunmuyorsunuz? Düz İphone nin artılarını söyleyin de biz de öğrenelim.
Her şey parasına göre, düz iPhone modelleri de sonuçta teknoloji ve donanımına göre fiyatlandırılıyor. Düz iPhone modeli alınmaz şeklinde bir genelleme yapmak yanıltıcı oluyor.

17-18 yıldır baz model iPhone modellerini genelde iki yılda bir yükselterek kullanıyorum. Şu zamana kadar 60hz yok, 3 kamerası yok vs gibi bir eksiklik yaşamadım. Kaldı ki bu karşılaştırmada bence de 13 alınmaz ama baz model iPhone alınmaz dediğin için dislike attım. Lütfen başkalarını kendin gibi sanma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şey parasına göre, düz iPhone modelleri de sonuçta teknoloji ve donanımına göre fiyatlandırılıyor. Düz iPhone modeli alınmaz şeklinde bir genelleme yapmak yanıltıcı oluyor.

17-18 yıldır baz model iPhone modellerini genelde iki yılda bir yükselterek kullanıyorum. Şu zamana kadar 60hz yok, 3 kamerası yok vs gibi bir eksiklik yaşamadım. Kaldı ki bu karşılaştırmada bence de 13 alınmaz ama baz model iPhone alınmaz dediğin için dislike attım. Lütfen başkalarını kendin gibi sanma.
Parasını hak etmiyor. Aynı paraya bir düşük modelin pro ya da pro maxini alıp çok daha iyi performans alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı