30 Bin TL civarı hazır sistem önerileriniz neler? 31-32 Bin TL'de olabilir ama fiyatın fazla yüksek olmaması gerek. Ayrıca ayrı ayrı toplama imkanım yok ve sıfır parçalardan olsun istiyorum.
30 Bin TL civarı hazır sistem önerileriniz neler? 31-32 Bin TL'de olabilir ama fiyatın fazla yüksek olmaması gerek. Ayrıca ayrı ayrı toplama imkanım yok ve sıfır parçalardan olsun istiyorum.
Tek tek toplayınca Vok ready olandan daha iyi bir şey toplama ihtimalimiz var mı? Bir de Amd’de A ile başlayan ve B ile başlayan kartlar arasında ne fark var?
30 bin TL civarı hazır sistem önerileriniz neler? 31-32 bin TL'de olabilir ama fiyatın fazla yüksek olmaması gerek. Ayrıca ayrı ayrı toplama imkanım yok ve sıfır parçalardan olsun istiyorum.
Tek tek toplayınca vok ready olandan daha iyi bir şey toplama ihtimalimiz var mı? Bir de AMD'de a ile başlayan ve b ile başlayan kartlar arasında ne fark var?
Evet ben de fark ettim ama fiyatına göre düşündüm, DDR4 önermiyor musunuz?