Muhammed4855
Hectopat
30 Bin TL civarı hazır sistem önerileriniz neler? 31-32 Bin TL'de olabilir ama fiyatın fazla yüksek olmaması gerek. Ayrıca ayrı ayrı toplama imkanım yok ve sıfır parçalardan olsun istiyorum.
Toplasanız?30 Bin TL civarı hazır sistem önerileriniz neler? 31-32 Bin TL'de olabilir ama fiyatın fazla yüksek olmaması gerek. Ayrıca ayrı ayrı toplama imkanım yok ve sıfır parçalardan olsun istiyorum.
Bu civarda nasıl bir sistem toplardınız ben de konudaki soruyu merak ediyorum. Hatta 33’e kadar çıkabilirim kasa için.Toplasanız?
Bu civarda nasıl bir sistem toplardınız ben de konudaki soruyu merak ediyorum. Hatta 33'e kadar çıkabilirim kasa için.
Ne 3 oldu anlamadım ama siz toplasanız dediğiniz için ben de ne önerirsiniz toplama olarak onu sordum.Toplama imkanım yok yazmış 24 saattir 3 oldu vallahi benim gözleri bir kontrol ettirmem lazım.
Ne 3 oldu anlamadım ama siz toplasanız dediğiniz için ben de ne önerirsiniz toplama olarak onu sordum.
30 Bin TL civarı hazır sistem önerileriniz neler? 31-32 Bin TL'de olabilir ama fiyatın fazla yüksek olmaması gerek. Ayrıca ayrı ayrı toplama imkanım yok ve sıfır parçalardan olsun istiyorum.
Olur hocam. Bu sistemlere ne diyorsunuz fiyatlarının hakkını veren sistemler mi?Toplamayı sabah-öğlen atsam olur mu hocam telefondan toplamak zor.
Olur hocam. Bu sistemlere ne diyorsunuz fiyatlarının hakkını veren sistemler mi?
![]()
VOK-READY V1.2 / INTEL Core i5 14400F / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
VOK-READY V1.2 / INTEL Core i5 14400F / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Olur hocam. Bu sistemlere ne diyorsunuz fiyatlarının hakkını veren sistemler mi?
![]()
VOK-READY V1.2 / INTEL Core i5 14400F / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
VOK-READY V1.2 / INTEL Core i5 14400F / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Tek tek toplayınca Vok ready olandan daha iyi bir şey toplama ihtimalimiz var mı? Bir de Amd’de A ile başlayan ve B ile başlayan kartlar arasında ne fark var?Bu da alınabilir hocam.
Evet ben de farkettim ama fiyatına göre düşündüm, DDR4 önermiyor musunuz?Alttaki DDR 4 ama.
30 bin TL civarı hazır sistem önerileriniz neler? 31-32 bin TL'de olabilir ama fiyatın fazla yüksek olmaması gerek. Ayrıca ayrı ayrı toplama imkanım yok ve sıfır parçalardan olsun istiyorum.
Tek tek toplayınca vok ready olandan daha iyi bir şey toplama ihtimalimiz var mı? Bir de AMD'de a ile başlayan ve b ile başlayan kartlar arasında ne fark var?
Evet ben de fark ettim ama fiyatına göre düşündüm, DDR4 önermiyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.