30 bin TL civarı laptop önerisi

Bütçe
30000

itsnotezgi

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar. İlk defa gaming için laptop alacağım forumdaki diğer tavsiyelere göre seçeneklerimi 3 taneye indirdim. Aşağıya linklerini bırakıyorum. Fiyat olarak 40 bine kadar çıkabilirim. Sizce bunlardan biri düşünmeden direkt alınmalı mı yoksa biraz bekleyip 4000 serisinden mi almak daha mantıklı? Açıkçası bilgisayar konusunda çok bilgim yok o yüzden size danışmak istedim şimdiden çok teşekkürler.

https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qfsey-002-pm-HBC00003599C5

https://www.hepsiburada.com/lenovo-...abilir-bilgisayar-82ju015wtx-p-hbcv000021refj

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...-15-6-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC000028VLR9

3070 Ti'li Nitro 5 oneririm kesinlikle. Fan sesinin fazla olmasi disinda bir eksisi yok.
Fanın sesli olması benim için bir problem olmaz diye düşünüyorum, tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

Acelem yok o yüzden 4060'lı Asus ROG'u bekleyebilirim. Tavsiyeniz için çok teşekkürler.

Panel kalitesi kötü diyenler çok fazla.

Yuzde 45 NTSC ortalamanin bir tik alti bir IPS paneli var. Ana amac oyunsa cok siritmaz.

Fanın sesli olması benim için bir problem olmaz diye düşünüyorum, tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

Acelem yok o yüzden 4060'lı Asus ROG'u bekleyebilirim. Tavsiyeniz için çok teşekkürler.

150W 3070 Ti, Max-P 4070'den daha performansli ona gore 4060'li ROG seciminizi yapin derim.

Yuzde 45 NTSC ortalamanin bir tik alti bir IPS paneli var. Ana amac oyunsa cok siritmaz.

150W 3070 Ti, Max-P 4070'den daha performansli ona gore 4060'li ROG seciminizi yapin derim.

3070 Ti olan Acer bununla aynı değil mi? Acer Nitro 5 12.Nesil Core i7 12700H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en uygun taksit seçenekleri ile fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da!

Eğer öyleyse bu cihazın paneli, ms değeri ve ghosting şikayetçileri, çok fazla.

Ayni panel. Iyi bir paneli yok zaten ancak ben cok fazla sikayet eden gormedim sahsen. Bildigim kadariyla 17ms gecikme suresi var. Biraz da beklentiyle alakali. Su an piyasadaki en iyi gaming cihazlar 3-4ms civari bir gecikme sunuyor. Laptoplar icin 7-8ms iyi sayiliyor. Bunun icin 3070 Ti'dan vazgecilecekse o da kisinin tercihi ve onceligidir tabi.

Ayni panel. Iyi bir paneli yok zaten ancak ben cok fazla sikayet eden gormedim sahsen. Bildigim kadariyla 17ms gecikme suresi var. Biraz da beklentiyle alakali. Su an piyasadaki en iyi Gaming cihazlar 3-4ms civari bir gecikme sunuyor. Laptoplar icin 7-8ms iyi sayiliyor. Bunun icin 3070 Ti'dan vazgecilecekse o da kisinin tercihi ve onceligidir tabii.

4060'ın performansı yıllarca üzmeyecek zaten. Bence performans açlığı yapmayıp soğutma, kasa ve ekran kalitesinden, batarya süresinden, hem işlemci hem ekran kartı olarak güncellikten vazgeçmek çok mantıklı olmaz gibi. Konu sahibinin tercihi tabii ki ama bence bu bütçeyle Nitro almak Clevo kasa Monster almaya benziyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı