30 bin TL ders ve üniversite için laptop önerisi

Acaba sadece ders mi çalışacaksınız? İnternet için mi istiyorsunuz? O zaman sadece internet işlerinizi görecek bir bilgisayar olarak şunu önerebilirim:

Eğer amacınız bu ise, tamamdır, LoL'üde açması lazım, ama eğer değilse, ağır oyunlar oynayıp, tasarım yapacaksanız o farklı. Onun içinde şu benim de kullanmakta olduğum laptopu önerebilirim:

Kendisi kötü bir laptop değildir, eski Excalibur serileri gibi problem çıkarmıyor.

Hocam üniversite için video ders çalışmak için ağır bir iş yapmam aklımda Matebook serisi vardı yerinde gidip baktım hepsine hosuma gittiler bayağı buna alternatif olarak sormak istedim.

Bulduğunuz laptopun linkini atar mısınız? Ağır oyunlar oynayacağım derseniz ise size uygun olmaz. Kilogram olarak ağır ve fanları normal laptoplara göre sesli çalışan laptoplara yönelmeniz lazım.

Bu bilgisayarı yerinde inceledim aynı markanın telefonunu almayı da planlıyorum dokunmatik ekranı arayüzü kalem kullanabilme avantajı rahatlıgı inceligi sesi cok dikkatimi cekti ondan dolayı buna bakıyorum lakin fiyatı birazcık yüksek bir alt modelinemi yönelsem acaba o fiyat farkına değer mi sizlerce.

Yerinde olsam M1 MacBook Air alırdım tabii Apple istemiyorsan Huawei D16 falan da iyidir.

Apple istemiyorum hocam yav.

Gayet güzel bir ürün. Ekranı 2K üstü. Ve OLED. OLED ekran en iyi ekran diyebilirim. Oynadığınız LoL oyununu da rahat açar. Bataryası 70wh. Oyun oynanmadıkça rahat götürür.

Ben de tam onu diyordum ama adamlar tabii ki beğenmediler.

Hocam sizin düşünce yapınızda sorun yok önerdiğiniz modellerde sorun var. 30k bütçesi olan son nesil i5 işlemci OLED 2.8k dokunmatik panelli bir ürün isteyen kişiye 12.nesil u serisi işlemcisi olan bir model öneriyorsunuz. Yanına da Casper'ı koyunca insanlar beğenmiyor tabii ki.

Gayet güzel bir ürün. Ekranı 2K üstü. Oynadığınız LoL oyununu da rahat açar. Bataryası 70wh. Oyun oynanmadıkça rahat götürür.

Hocam piyasaya pek hakim değilim sizce bu fiyata değer mi alternatifi var mıdır bu modelin 17klık ürünüde var 27klıkta mesela öneriniz var mıdır o açıdan rica etsem.

Bu bilgisayarı yerinde inceledim aynı markanın telefonunu almayı da planlıyorum dokunmatik ekranı arayüzü kalem kullanabilme avantajı rahatlıgı inceligi sesi cok dikkatimi cekti ondan dolayı buna bakıyorum lakin fiyatı birazcık yüksek bir alt modelinemi yönelsem acaba o fiyat farkına değer mi sizlerce.

Apple istemiyorum hocam yav.

2. ele yönelirsen adam gibi bir MacBook alabilirsin, istediklerini en iyi şekilde karşılayan şey aslında MacBook. Sessiz, pili inanılmaz uzun süre gidebiliyor(bildiğim kadarıyla 10 saate kadar ekran süresi verebiliyorlar fakat yanlış ta olabilir), işlemcileri hızlı, hafif ve oyun açamayan bir cihaz.

2. ele yönelirsen adam gibi bir MacBook alabilirsin, istediklerini en iyi şekilde karşılayan şey aslında MacBook. Sessiz, pili inanılmaz uzun süre gidebiliyor(bildiğim kadarıyla 10 saate kadar ekran süresi verebiliyorlar fakat yanlış ta olabilir), işlemcileri hızlı, hafif ve oyun açamayan bir cihaz.

Hocam 2. ele pek yanaşmak istemiyorum açıkçası ona vaktim güvenimde yok.

@793692 https://amzn.eu/d/00X9c4Vo bu ürün nasıldır hocam peki az fiyat farkı yok değer mi o farkı vermeye sizce.

Son düzenleme:
Hocam 2. ele pek yanaşmak istemiyorum açıkçası ona vaktim güvenimde yok.

@793692 Amazon.com.tr bu ürün nasıldır hocam peki az fiyat farkı yok değer mi o farkı vermeye sizce.

1080p ekran ve 60Wh batarya. Değmez gibi.

Hocam piyasaya pek hakim değilim sizce bu fiyata değer mi alternatifi var mıdır bu modelin 17klık ürünüde var 27klıkta mesela öneriniz var mıdır o açıdan rica etsem.

O ürünleri görmem lazım hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı