30 bin TL Gaming laptop önerisi

Bütçe
30000

mert.ylmz28

Femtopat
Daha fazla  
Bütçem yukarıda gördüğünüz gibi, üniversiteye gideceğim o yuzden gündelik işler ve genelde oyun için Gaming laptop ariyorum.

Oynayacağım oyunlar.
  • Minecraft
  • Ark.
  • Pro Soccer Online
  • FIFA23
Gibi.

ASUS ve Monster önerdiler sizce?

Anakart yanma problemli değil mi bu cihaz? Giriş segment HX işlemci.

Değil. Anakart yanma problemli cihazlar Hindistan pazarında var. TR de sorun yok. Fakat "i5 12450HX" işlemcili modelde birkaç anakart yanma sorunu gördüm fakat bu işlemciden kaynaklı olmayabilir bilmiyorum. Her ihtimale karşı watt kısıtlaması koyulur. Hem tedbir alınır hem cihaz ısınmaz hem de performans düşmez. Düşse bile minimal seviyede düşer. Ayrıca işlemci giriş seviyesi evet ama bu performansı bu bütçede verebilen başka bir model atar mısınız?

Değil. Anakart yanma problemli cihazlar Hindistan pazarında var. TR de sorun yok. Fakat "i5 12450HX" işlemcili modelde birkaç anakart yanma sorunu gördüm fakat bu işlemciden kaynaklı olmayabilir bilmiyorum. Her ihtimale karşı watt kısıtlaması koyulur. Hem tedbir alınır hem cihaz ısınmaz hem de performans düşmez. Düşse bile minimal seviyede düşer. Ayrıca işlemci giriş seviyesi evet ama bu performansı bu bütçede verebilen başka bir model atar mısınız?
performans konusunda sorun yok zaten, düne kadar herkes bunu öneriyordu ancak son zamanlarda Türkiye pazarında da görülmeye başlandı. Özellikle bu giriş segmentinde fazla görülüyormuş. Limitli ve dikkatli kullanım ile sorun çıkmayabilir ancak ben bu konunun riske atılmaması taraftarıyım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı