30 bin TL gaming laptop önerisi

esoesoes

Picopat
Daha fazla  
Gaming laptop lazım, dışarıda da oyun oynayabileceğim iyi bir FPS değerinde, Windows kurulu olsun. Bilgisayarlardan pek anlamam, biliyorum Gaming olarak laptop genellikle tercih edilmez oyun zevki açısından ama taşımak istediğimden dizüstü almalıyım. 30K'lık bütçem var, güzelce oyunumu oynamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenize en uygunu bu olur:

Ancak RAM miktarı yetersiz. Bir 8 GB daha eklemeniz gerekmekte. Ayrıca Windows yüklü gelmez. İçinde Windows ve lisans olsun derseniz tonla para alıyorlar onun için. Technopat'ın Windows yükleme rehberleriyle kolayca kurulum flaşı yapıp yükleyebilirsiniz.

Ancak RAM miktarı yetersiz. Bir 8 GB daha eklemeniz gerekmekte. Ayrıca Windows yüklü gelmez. İçinde Windows ve lisans olsun derseniz tonla para alıyorlar onun için. Technopat'ın Windows yükleme rehberleriyle kolayca kurulum flaşı yapıp yükleyebilirsiniz.
tamamdır çok teşekkürler

Windows kurulu alırsanız binlerce lira ekstra ödersiniz ama kendiniz kurarsanız 20TL'ye falan lisans alabiliyorsunuz. Bir de dışarıdan kastınız fişe takmadan ise anca 1-2 saat oynayabilirsiniz o da aşırı düşük performansla.

Windows kurulu alırsanız binlerce lira ekstra ödersiniz ama kendiniz kurarsanız 20TL'ye falan lisans alabiliyorsunuz. Bir de dışarıdan kastınız fişe takmadan ise anca 1-2 saat oynayabilirsiniz o da aşırı düşük performansla.
Kötü oldu düşük performans olayı. Kendim kurarım o zaman, çok teşekkür ederim

Bütçe çıkarsa:

60W ekran kartı limitli, ısınan havayı ekrana üfleyip ekranda sararmaya yol açan ve ısınma sorunlu bir cihaz. Uzak durun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı