Yazın çalışarak kazandığım 30 bin TL var elimde, 16 yaşındayım. Telefonum falan var. PS5 almak istiyorum ancak fiyatına değer mi, ya da alabileceğim daha farklı şeyler var mı sormak istedim. Fikri olan varsa cevaplarsa mutlu olurum.
Oyunlara yetiştirecek paran yoksa PS almanı önermem. Birçok güzel oyun bulacaksın içinde fakat birçoğunun binlerce lira olduğunu görünce sıkıntı olabilir. Yine de daha önce fazla oyun oynamadıysan üyelikte de idare edecek yüzlerce oyun mevcut. Üyelikte olan oyunlara bakıp karar verebilirsin. Güzel bir PC de bakılabilir ayrıca.
Hocam otelimiz var, bende barmen olarak çalıştım.PS5 alırsam kalan paraylada zaten kıyafet almayı düşünüyorumBenim o kadar param olsa yarısıyla kıyafet pantolon sweat alırdım vallahi. Nereden nasıl kazandın hocam?
Vay be güzelmiş. Ben ya fındıkçıya gideceğim ya bir kaç gün sanayiye ama bilmiyorum.PC almak istemiyorum, ben ara sıra uzanıp oynamak istiyorum sadece. FIFA, Forza'ya da diğer araba oyunlarını oynarım genellikle zaten çok fazla oyun oynayacağımı düşünmüyorum.
Hocam otelimiz var, bende barmen olarak çalıştım.PS5 alırsam kalan paraylada zaten kıyafet almayı düşünüyorum
O zaman Xbox Series X öneririm. Hikâyeli oyun oynamıyorsan Series X gayet iyi ve yeterli olur. Forza Horizon 4 ve 5 zaten PlayStation'da bulunmuyor.PC almak istemiyorum, ben ara sıra uzanıp oynamak istiyorum sadece. FIFA, Forza'ya da diğer araba oyunlarını oynarım genellikle zaten çok fazla oyun oynayacağımı düşünmüyorum.
Hocam otelimiz var, bende barmen olarak çalıştım.PS5 alırsam kalan paraylada zaten kıyafet almayı düşünüyorum
Yazın çalışarak kazandığım 30 bin TL var elimde, 16 yaşındayım. Telefonum falan var. PS5 almak istiyorum ancak fiyatına değer mi, ya da alabileceğim daha farklı şeyler var mı sormak istedim. Fikri olan varsa cevaplarsa mutlu olurum.
O zaman Xbox Series X öneririm. Hikâyeli oyun oynamıyorsan Series X gayet iyi ve yeterli olur. Forza Horizon 4 ve 5 zaten PlayStation'da bulunmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.