30 bin TL ile ne yapılır?

Yeni öğrendimde, evdeki televizyon 50Hz miş. Sıkıntı çıkarır değil mi? Almaya değer mi hala yoksa almayayim mi? 50Hz de akıcı olur mu pek sanmıyorum ama daha önce hiç PlayStation oynamadığımdan soruyorum.

Bir hocam 60 Hz in yettiği hatta arttığını söylemişti, olabilir ama sen diğer arkadaşların da fikrini al.

Yeni öğrendimde, evdeki televizyon 50Hz miş. Sıkıntı çıkarır değil mi? Almaya değer mi hala yoksa almayayim mi? 50Hz de akıcı olur mu pek sanmıyorum ama daha önce hiç PlayStation oynamadığımdan soruyorum.
Yine akıcı olacaktır fakat 60 FPS gibi hissettirmez elbette. Ben sabit 60'tan 50'ye düştüğümde rahatsızlık hissediyorum fakat çok da abartacak bir şey değil. Özellikle konsollar PC'ye göre özel optimizasyon ve stabilite sebebiyle daha az rahatsızlık verir.

Yazın çalışarak kazandığım 30 bin TL var elimde, 16 yaşındayım. Telefonum falan var. PS5 almak istiyorum ancak fiyatına değer mi, ya da alabileceğim daha farklı şeyler var mı sormak istedim. Fikri olan varsa cevaplarsa mutlu olurum.
PS 4 pro al zaten PS 5 teki bazı oyunları açabilir 7 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun ile karşılaşmadım 50 Hz ise hikayeli oyunlarda sıkıntı yaratmaz online oyunlarda sorun yaratabilir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı