33e kadar çıkabilir diye düşünüyorum bir arkadaş için bakıyorum. İşlemciden dolayı fc de bir sıkıntı olmaz değil mi?Bütçe artar mı?
![]()
Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007XTR i5-12450HX 8GB 512 GB SSD RTX 4060 8GB GDDR6 15.6'' FHD FreeDOS Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hayır olmaz. O model için 8GB ram takviyesi yapmanızı öneririm.33e kadar çıkabilir diye düşünüyorum bir arkadaş için bakıyorum. İşlemciden dolayı fc de bir sıkıntı olmaz değil mi?
Olmaz ancak mümkün olduğunda RAM takviyesi şart.33e kadar çıkabilir diye düşünüyorum bir arkadaş için bakıyorum. İşlemciden dolayı fc de bir sıkıntı olmaz değil mi?
Acer Nitro V 15 ANV15-51 NH. QNBEY. 005 i7-13620H 8 GB 512SSD RTX4050 15.6" Full HD FreeDOS Dizüstü bilgisayar Amazon.com.tr
Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Bir de RAM takviyesini kendimiz yaparsak garanti dışına çıkıyor mu? Veya onlara yaptirabiliyor muyuz?
Tamam teşekkür ediyorum.Alınmaz ısınma sorunlu. Lenovo'da RAM ve SSD takviyesini yaparken herhangi bir parçaya zarar vermezseniz garanti dışına çıkmıyor.
Merhaba @YüzbaşıJohnPrice konuyla alakasız olacak ama Victus'larda ekstra M.2 slotu ya da 2.5 inç HDD slotu bulunuyor mu bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.