30 bin TL laptop önerisi

Bütçe
30.000 TL
Benim önerdiğim 16 GB RAM ve işlemcisi daha iyi ama ekran olarak hangisi iyi bilemem Acer da çift fan var Lenovo'yı bilemiyorum Lenovo ekran olarak daha iyimiş watt değeri olarak 105 W gayet yeterli 105 ile 140 arasında oyunlarda çok fark yok tercih senin.

Siz olsaydınız direkt Acer mi alırdınız yoksa Lenovo alıp 8 GB RAM mi eklerdiniz arada kaldım.

Siz olsaydınız direkt Acer mi alırdınız yoksa Lenovo alıp 8 GB RAM mi eklerdiniz arada kaldım.

:) 2 gün önce Acer laptop aldım ışık sızması ölü piksel testi çok iyi çıktı Lenovo daha önce hiç kullanmadım 8 sene Acer kullandım canım sıkıldıkca söküp topluyordum 7. seneden sonra iyice kasa olarak döküldü ama ekran olarak Lenovo daha iyi Acer 250 nit Lenovo 300 nit ekran değiştirmek zor ama RAM eklemek kolay Acer soğutma olarak çift fan Lenovo'yu bilmiyorum maalesef artı olarak ben işlemci ve RAM'den dolayı tercih ettim. Kısaca ekrana çok önem vermiyorsan Acer al Ekran daha önemli diyorsan Lenovo al belki daha iyi bir öneri sunan olur istersen 1 2 gün bekle bir de 29 Kasım'da Kara Cuma var belki fiyatlar daha düşer onu da bilemem ben beklemedim aldım çünkü 32000'e kadar bütçem vardı bütçen çok çıkmaya müsait mi bilemediğim için Kara Cuma'yı bekleyebilirsin.

Dostlar hangisi daha mantıklı işlemci açısından.

Son düzenleme:

Hiçbiri. 34 bandına laptop alıyorsunuz. 4050 hem de 45-60w. Rtx 4060 iax9 model Loq tercih edin

Yanlış bilgi
Attığınız laptoplar bütçe ile aynı değil. Ben de 34-35'e kadar baktığınızı düşündüm. Siz görmüyorsunuz galiba.

Attığım laptoplar o tarih itibarıyla 30 bini geçmiyordu 1 hafta sonra bakarsanız fiyatlar değişir Türkiye'de olduğunuzu hatırlatayım. Ayrıca modellerde 45W GPU olan yok :D

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı