RaWi
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar 30 bin TL'ye monitör dahil sistem toplamak istiyorum. Galiba bu fiyat aralığında genel olarak RX7600 ile RTX 4060'lı sistemler var. İkisi de birbirine yakın kartlar ama hem DLSS teknolojisi sayesinde RTX 4060 önde olduğunu düşünüyorum. Sizce ne almalıyım? Ayrıyeten monitör de içinde olacak. Eğer mümkün olursa DDR5 sistem olursa çok daha iyi olur hem de geleceğe yönelik olduğu için ama bu fiyat bandında özellikle RTX 4060'lı sistemlerde DDR5 biraz zor gibi. Önerilerinizi bekliyorum. İyi günler dilerim.
Monitör olarak ise MSI MAG 256F düşünüyordum bu fiyat bandında en iyi model olduğu söyleniliyordu ama İtopya'da karne indirimleri tam 4200 TL bandına düşmüşken stok bitmiş gözüküyor, stok yenilenir mi acaba?
www.itopya.com
Monitör olarak ise MSI MAG 256F düşünüyordum bu fiyat bandında en iyi model olduğu söyleniliyordu ama İtopya'da karne indirimleri tam 4200 TL bandına düşmüşken stok bitmiş gözüküyor, stok yenilenir mi acaba?

MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI MAG 256F 24.5" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MAG 256F ITOPYA'da

Son düzenleyen: Moderatör: