Fatih Karademir
Hectopat
Monitöre bütçe kalmadı kanka
Hocam monitör dahilmiş yanlış okudum sorry.
Monitöre bütçe kalmadı kanka
Güncel, 30 bin TL'ye alınabilecek en iyi sistemi önerebilir misiniz? Diğer konulara baktığımda stokları bitmiş. 30 bin TL'ye ek olarak monitör de önerebilirseniz çok mutlu olurum
Oyun olarak çoğu oyunu oynuyorum. Şu an Cyberpunk 2077 tekrar oynuyorum, bitince Starfield başlayacağım. 1650 Ti'li laptopumda 40 FPS'lere düşünce artık değiştirmeye karar verdim.
Bu sistem nasıl?
![]()
AMD 5600-GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE 8GB-GIGABYTE A520M-K-ADATA 512GB SSD-XPG 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
GIGABYTE Marka AMD 5600-GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE 8GB-GIGABYTE A520M-K-ADATA 512GB SSD-XPG 16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Evet ancak bu şekilde 30 bin TL'yi aşacaktır (monitör hariç).biraz üstüne koyup 4060Tİ Almak daha mantıklı değil mi? monitör için ek bütçe yaratırım sorun değil.
Çok yanlış bir düşünce.Kanka bana kalırsa kesinlikle asla PC alma ben olsam almam o fiyata gider PS 5 alırım yıllarca rahatıma bakar oynarım PS 5 20 bin TL Max oyunlarada 7 bin harcarsın oda Max 7 bin sonra da otur keyfina bak PS 5 dijital sürüm istersen buyur bu linkten alabilirsin Trendyol'dan güvenilir Sony Playstation 5 825 GB Dijital Sürüm - Türkçe Menü + 2. PS5 DualSense Fiyatı, Yorumları - Trendyol standart sürüm istiyorsna buyur bu linkten yani Trendyol'dan al Sony Playstation 5 Oyun Konsolu 825GB Türkçe+DualSense Controller 2 Adet Fiyatı - Trendyol bence dijital al ama kart sıkıntısı falan varsa CDli al PC alma bence boş ver CS 2 Zula Valorant oynamayı ver git PS 5'ini al derslerini PC'den oyunlarını PS 5'ten oyna kendine iyi bak bb reis.
Hocam monitörde beklentiniz ne tam olarak? Fps oyuncusu musunuz yoksa hikayeli mi?Güncel, 30 bin TL'ye alınabilecek en iyi sistemi önerebilir misiniz? Diğer konulara baktığımda stokları bitmiş. 30 bin TL'ye ek olarak monitör de önerebilirseniz çok mutlu olurum
Oyun olarak çoğu oyunu oynuyorum. Şu an Cyberpunk 2077 tekrar oynuyorum, bitince Starfield başlayacağım. 1650 Ti'li laptopumda 40 FPS'lere düşünce artık değiştirmeye karar verdim.
Bu sistem nasıl?
![]()
AMD 5600-GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE 8GB-GIGABYTE A520M-K-ADATA 512GB SSD-XPG 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
GIGABYTE Marka AMD 5600-GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE 8GB-GIGABYTE A520M-K-ADATA 512GB SSD-XPG 16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
İntel işlemcili istiyorsanNe önerirsin kanka? Soğutucusu vs her şeyi okey olsun diyorum almışken. Ekran kartını Full basıp diğerleri çöp olmasın.
biraz üstüne koyup 4060Tİ Almak daha mantıklı değil mi? monitör için ek bütçe yaratırım sorun değil.
Intel işlemcili istiyorsan.
Daha düşük bütçeli Intel diyorsan.![]()
RAPTOR-WHITE4070 / INTEL i5-13400F / ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB WHITE / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
RAPTOR-WHITE4070 oyuncu bilgisayarı INTEL i5-13400F ve ASUS RTX 4070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
AMD işlemcili istiyorsan.![]()
CYBER-4070 / INTEL i5-12400F / ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB WHITE / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
CYBER-4070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
BLADE-4070 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 EVO OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-4070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Kanka bütçeyi azıcık arttırarak bunlara kendine göre eklemeler yapabilirsin ama pişman olmazsın çok iyi kasalar var gördüğün gibi 4070'in oyun performansı çok iyi.
Kanka bana kalırsa kesinlikle asla PC alma ben olsam almam o fiyata gider PS 5 alırım yıllarca rahatıma bakar oynarım PS 5 20 bin TL Max oyunlarada 7 bin harcarsın oda Max 7 bin sonra da otur keyfina bak PS 5 dijital sürüm istersen buyur bu linkten alabilirsin Trendyol'dan güvenilir Sony Playstation 5 825 GB Dijital Sürüm - Türkçe Menü + 2. PS5 DualSense Fiyatı, Yorumları - Trendyol standart sürüm istiyorsna buyur bu linkten yani Trendyol'dan al Sony Playstation 5 Oyun Konsolu 825GB Türkçe+DualSense Controller 2 Adet Fiyatı - Trendyol bence dijital al ama kart sıkıntısı falan varsa cdli al PC alma bence boş ver CS 2 Zula Valorant oynamayı ver git PS 5'ini al derslerini PC'den oyunlarını PS 5'ten oyna kendine iyi bak bb reis.
HikayeliHocam monitörde beklentiniz ne tam olarak? Fps oyuncusu musunuz yoksa hikayeli mi?
Monitör dahil değil knk, onun için ek bütçe ayırcam.Hocam monitör dahilmiş yanlış okudum sorry.
Kanka PS5 var zaten ama ben öyle yatarak koldan oyun oynamayı çok sevmiyorum. Ben koltukta mouse klavyem ile oynayacağım, yeri geldiğinde masamda filmimi dizimi izleyeceğim.
Hikayeli.
Kanka PS5 var zaten ama ben öyle yatarak koldan oyun oynamayı çok sevmiyorum. Ben koltukta mouse klavyem ile oynayacağım, yeri geldiğinde masamda filmimi dizimi izleyeceğim.
Hikayeli
Monitör dahil değil kanka, onun için ek bütçe ayıracağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.