30 bin TL sistem önerisi

Çok yanlış bir düşünce.

Hocam monitörde beklentiniz ne tam olarak? Fps oyuncusu musunuz yoksa hikayeli mi?

İntel işlemcili istiyorsan
daha düşük bütçeli intel diyorsan
Amd işlemcili istiyorsan

Kanka bütçeyi azıcık arttırarak bunlara kendine göre eklemeler yapabilirsin ama pişman olmazsın çok iyi kasalar var gördüğün gibi 4070'in oyun performansı çok iyi.

4060 ile 4070 arasında bayağı bir performans farkı var 4070 senin oynadığın yüksek performanslı oyunlar için çok daha iyi olur.

Kanka PS5 var zaten ama ben öyle yatarak koldan oyun oynamayı çok sevmiyorum. Ben koltukta mouse klavyem ile oynayacağım, yeri geldiğinde masamda filmimi dizimi izleyeceğim.

Hocam monitörde beklentiniz ne tam olarak? Fps oyuncusu musunuz yoksa hikayeli mi?
Hikayeli

Hocam monitör dahilmiş yanlış okudum sorry.
Monitör dahil değil knk, onun için ek bütçe ayırcam.

Kanka PS5 var zaten ama ben öyle yatarak koldan oyun oynamayı çok sevmiyorum. Ben koltukta mouse klavyem ile oynayacağım, yeri geldiğinde masamda filmimi dizimi izleyeceğim.

Hikayeli.

O zaman 2K 144Hz monitörler sizin için iyidir değil mi hocam.

Kanka monitör dahil değilse kesinlikle 4070 veya 7800XT bakmamız lazım. Hikayeli oyunlar oynayacaksın çünkü. VRAM sorununa takılma 8 GB büyük hata olur. Monitör için bütçe ne kadar olacak peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…