30 bin TL sistem önerisi

BarışBskn

Decapat
Arkadaşlar QHD monitör de alacağım. DDR 5 olursa mutlu olurum. 5000 serisi çıktığında imkan olursa yükseltme yapmayı düşünüyorum. 5070 ya da 5060 Ti olabilir. Ancak çıkmalarına en az 6 ay var gibi. O yüzden 6 ay QHD de idare edecek sistem önerisi yaparsanız mutlu olurum. GPU'dan ziyade diğer bileşenler daha önemli benim için. Yükseltmek isteyeceğimden dolayı.

Ekstra 10k da monitör için bütçem var.

Hocam valla sistemden pek anlamam bende yakın zamanda arkadaşlarımın önerisi ile aldım 25 bin TL ye istediklerini karşılarmı bilmiyorum ama birkaç aydır kullanıyorum bannelord, Gta V vb. oyunlarda full grafiklerde 120 fps in altına düşmedi hiç linkini bırakayım

Hocam vallahi sistemden pek anlamam bende yakın zamanda arkadaşlarımın önerisi ile aldım 25 bin TL'ye istediklerini karşılar mı bilmiyorum ama birkaç aydır kullanıyorum bannelord, GTA V vb. oyunlarda Full grafiklerde 120 FPS'in altına düşmedi hiç linkini bırakayım.

Sistem güzel hayırlı olsun. Fakat ileriye dönük DDR 5 sistem bakıyorum.

Çok daha iyi markalı Gaming gen de mevcut yine de teşekkürler.

Dediğim gibi sistemden pek anlamıyorum ama anlayan birkaç kişiye sorduğumda 4060 fiyatına göre yetersiz tarzı yorumlar aldım hocam. Ne kadar doğru bilemem ama yine de dikkat etmenizi öneririm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı