30 bin TL sistem toplama önerisi

• Konuyu başlatan hofffff
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 44
  • Görüntüleme 983
Bütçe
30000
Dönüştürücüyü hocam. Monitörü bilgisayara bağlamadan ayarlar menüsüne girebiliyorsanız (girebilmeniz lazım) monitörde bir bozulma olmadığını göreceksiniz.

Hocam kabloyu aldigim yere goturdum monitoru denediler HDMI'den goruntu geliyor, donusturucuden gelmiyor ekran karti takman lazim dedim 1900 TL'ye ekran karti satmaya calisti. Iade ettim baska bilgisayarciya bakiyorum dönüştürücü icin.

VGA to HDMI icin onerisi olan var mi internetten alayim.

Tum gun bununla ugrastim cozdum sanirim. Baska kablo deneyince oldu ama siyah renklerde dalganma var galiba bu donusturucuden kaynakli. Pek saglikli degil. Idare etmelik kullanilir. Hafif ssiyah dalgalanmalar umarim HDMI'ye gecince duzelir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Tum gun bununla ugrastim cozdum sanirim. Baska kablo deneyince oldu ama siyah renklerde dalganma var galiba bu donusturucuden kaynakli. Pek saglikli degil. Idare etmelik kullanilir. Hafif ssiyah dalgalanmalar umarim HDMI'ye gecince duzelir.
O kadarına yapacak bir şey yok hocam, dönüştürücüyle bu kadar oluyor. HDMI veya DP'ye geçince sorun olmaz.

O kadarına yapacak bir şey yok hocam, dönüştürücüyle bu kadar oluyor. HDMI veya DP'ye geçince sorun olmaz.

Evet hocam gecici olacağı icin cok bile.

Parcalari toplu olarak alacagim birkaç gune. Beklediginiz bir indirim donemi var mi? (yilbasi indirimi gibi gibi)

Bir de son olarak bir dis kasa önerir misiniz?

Butceye dahil degil cok pahali olmasin ama parcalari kasaya rahat sigsin istiyorum. Ekran karti 3 fanli olacağı icin sigmazsa sorun olabilir. 😅

Black Friday indirimleri geçti, yılbaşı indirimleri olabilir. Kasalar detaylı bilgi sahibi olduğum bir konu değil, kendim kasa kullanmıyorum. GPU desteğine ve CPU soğutucu alacaksanız soğutucu desteğine, mesh olmasına dikkat edebilirsiniz.

Black Friday indirimleri geçti, yılbaşı indirimleri olabilir. Kasalar detaylı bilgi sahibi olduğum bir konu değil, kendim kasa kullanmıyorum. GPU desteğine ve CPU soğutucu alacaksanız soğutucu desteğine, mesh olmasına dikkat edebilirsiniz.

O zaman ben son bir farkli bir konu daha açayım. Kasa konusunda bilgili birini bulurum belki. Çok teşekkür ederim hocam yardımlarınız için.

Hocam 750 olana nasıl bir zam yaptılarsa 9K küsur olmuş bunun muadili var mı 550 almak istemedim biraz daha güzel olsun da 9K fazla olmuş.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı