30 bin TL telefon önerisi

REXHA39

Femtopat
İyi forumlar herkese,
Bütçem 30 bin TL, aklımda 2 model var. Honor 200 Pro ve S24 arasında kaldım. Şu anki telefonum Huawei Nova 5T, o yüzden Honor ile devam etmek istiyorum ama S24 de aklımı çeliyor. Siz hangisini önerirsiniz, genel olarak hangisi daha iyidir ?

İyi forumlar herkese,
Bütçem 30 bin TL, aklımda 2 model var. Honor 200 Pro ve S24 arasında kaldım. Şu anki telefonum Huawei Nova 5T, o yüzden Honor ile devam etmek istiyorum ama S24 de aklımı çeliyor. Siz hangisini önerirsiniz, genel olarak hangisi daha iyidir ?
Samsung s24 alın geçin hocam 7 sene guncelleme destegi bile almak icin bir sebep

İyi Sosyaller herkese,
Bütçem 30 bin TL, aklımda 2 model var. Honor 200 Pro ve S24 arasında kaldım. Şu anki telefonum Huawei Nova 5T, o yüzden Honor ile devam etmek istiyorum ama S24 de aklımı çeliyor. Siz hangisini önerirsiniz, genel olarak hangisi daha iyidir?

Önceliğiniz nedir?

Daha ucuza S23 al bence. Exynos'lu telefonlarin batarya sureleri iyi olmuyor.

S23'ün S24'ten aynı şartlarda daha iyi bataryası yok.

Önceliğiniz nedir?

S23'ün S24'ten aynı şartlarda daha iyi bataryası yok.
Bizde Exynoslu bir A34 var ve sarji su gibi akip gidiyor. S24 belki daha iyidir. Inceleyebilecegim bir test videosu var mi?

Hocam S24 şu an S23 ten daha ucuz fiyatalra baktim. Ekstradan bataryasi 100mAh daha buyuk batarya sureside daha iyi gozukuyor S24 alinmali
S24 34'e kadar dusmus. Benim aklimda 37-38 olarak kalmis. Alinir o zaman.

Bizde Exynos'lu bir A34 var ve sarji su gibi akip gidiyor. S24 belki daha iyidir. Inceleyebilecegim bir test videosu var mi?

S24 34'e kadar dusmus. Benim aklimda 37-38 olarak kalmis. Alinir o zaman.

Hocam A34'ün Exynos'lu versiyonu yok ki?
Bu arada S24'teki Exynos özel bir Exynos. 2400 serisi şu ana kadarki en kusursuz Exynos çipi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı