30 bin TL telefon önerisi

Bizde Exynoslu bir A34 var ve sarji su gibi akip gidiyor. S24 belki daha iyidir. Inceleyebilecegim bir test videosu var mi?

S24 34'e kadar dusmus. Benim aklimda 37-38 olarak kalmis. Alinir o zaman.
Hocam s24 alinir o fiyata net sekilde. Belki ekran buyuk olmasi icin s24fe de tercih edilebilir gündelikte bi fark goremezsiniz

Hocam s24 alinir o fiyata net sekilde. Belki ekran buyuk olmasi icin s24fe de tercih edilebilir gündelikte bi fark goremezsiniz
Büyük ekran şart değil, hatta küçük olması daha iyi bile olabilir benim için. Şu anki telefonum da 6.1" zaten, 6.7"ler çok büyük diye düşünüyorum.
Güncelleme desteği, kasa ve performans olarak S24, batarya, hızlı şarj, RAM ve arka kamera olarak H200P.

Rica ederim iyi forumlar.
Honor 200 Pro'da ki işlemci nasıldır peki ? Uzun vaadede S24'ün işlemcisine göre çok geri kalır mı ? Ekran olarak hangisi daha iyidir ?

Büyük ekran şart değil, hatta küçük olması daha iyi bile olabilir benim için. Şu anki telefonum da 6.1" zaten, 6.7"ler çok büyük diye düşünüyorum.

Honor 200 Pro'da ki işlemci nasıldır peki ? Uzun vaadede S24'ün işlemcisine göre çok geri kalır mı ? Ekran olarak hangisi daha iyidir ?
Sorun olmaz hocam s24 en iyi tercih

Mediatek işlemci olduğu için düsünmüyorum 14T Pro. Bir de telefonun anakartına işlem yapılması pek içime sinmedi, yoksa yurtdışı telefon bakıyordum.
Yeni mediateklerde sorun olmuyor hocam firma gelistirdi kendini oldukca. Ama tabi yurtdisi telefon alinmamali bana gore

Yeni mediateklerde sorun olmuyor hocam firma gelistirdi kendini oldukca. Ama tabi yurtdisi telefon alinmamali bana gore
Ne kadar geliştirse de bi önyargı var açıkcası. Bir de Xiaomi arayüzünü eleştiren çok kişi var. Üstüne yurtdışı da olunca tercih etmek mantıklı gelmedi bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı