30 bin TL telefon önerisi

Ne kadar geliştirse de bir ön yargı var açıkçası. Bir de Xiaomi arayüzünü eleştiren çok kişi var. Üstüne yurt dışı da olunca tercih etmek mantıklı gelmedi bana.

S24 alın gecin hocam sorun cikarmaz asla.

Büyük ekran şart değil, hatta küçük olması daha iyi bile olabilir benim için. Şu anki telefonum da 6.1" zaten, 6.7"ler çok büyük diye düşünüyorum.

Honor 200 Pro'daki işlemci nasıldır peki? Uzun vaadede S24'ün işlemcisine göre çok geri kalır mı? Ekran olarak hangisi daha iyidir?

İşlemci olarak çok geri kalmaz ama S24 1,5 kat daha güçlü. 3 sene sonra cidden farkeder. Ekran olarak S24 daha iyi bir ekran yapısı, Honor 200 Pro ise daha özellikli bir ekrana sahip.

S24 alın gecin hocam sorun cikarmaz asla.
Honor 200 Pro'da da aklım kalmadı değil açıkcası.

İşlemci olarak çok geri kalmaz ama S24 1,5 kat daha güçlü. 3 sene sonra cidden farkeder. Ekran olarak S24 daha iyi bir ekran yapısı, Honor 200 Pro ise daha özellikli bir ekrana sahip.
O yüzden çok kararsız kaldım. Honor 200 Pro'da düz SD 8 Gen 3 olup, 35 bin TL falan olsaydı, düşünmeden alırdım gibi

İyi forumlar herkese,
Bütçem 30 bin TL, aklımda 2 model var. Honor 200 Pro ve S24 arasında kaldım. Şu anki telefonum Huawei Nova 5T, o yüzden Honor ile devam etmek istiyorum ama S24 de aklımı çeliyor. Siz hangisini önerirsiniz, genel olarak hangisi daha iyidir ?
Honor 200 pro daha mantıklı. S24 alırsanız daha yüksek bir fiyat ödeyip daha kotu bir şarj etme süresi, daha küçük bir batarya, muhtemelen daha kotu bir ekran, daha düşük rom ve ram alacaksınız. 512 gb nerde 128 gb nerde. S24 256 alırsanız da 37k’dan başlıyor ve 40k’ya yaklamış oluyorsunuz. Samsung’un içinden adaptör çıkmaması da başka bir eksi. Honor işlemcide biraz geride ama aşırı bir fark yok gibi, kamerada hangisi önde bilmiyorum ama biri diğerinden pek geri kalmaz. Honor 200 pro’nun kamerasını mağazada denedim ve aşırı beğenmiştim ama S24’un kamerasını denemedim. Bana hem daha uygun fiyatlı olmasından, hem saydığım özelliklerden, hem de Huawei bir cihazdan geçeceğinizden Honor daha mantıklı geldi.

Honor 200 pro daha mantıklı. S24 alırsanız daha yüksek bir fiyat ödeyip daha kotu bir şarj etme süresi, daha küçük bir batarya, muhtemelen daha kotu bir ekran, daha düşük rom ve ram alacaksınız. 512 gb nerde 128 gb nerde. S24 256 alırsanız da 37k’dan başlıyor ve 40k’ya yaklamış oluyorsunuz. Samsung’un içinden adaptör çıkmaması da başka bir eksi. Honor işlemcide biraz geride ama aşırı bir fark yok gibi, kamerada hangisi önde bilmiyorum ama biri diğerinden pek geri kalmaz. Honor 200 pro’nun kamerasını mağazada denedim ve aşırı beğenmiştim ama S24’un kamerasını denemedim. Bana hem daha uygun fiyatlı olmasından, hem saydığım özelliklerden, hem de Huawei bir cihazdan geçeceğinizden Honor daha mantıklı geldi.
Honor 200 Pro'da karar kılmıştım aslında ama bir yorumdan sonra soğudum diyebilirim. Gorilla Glass cam yokmuş, malzeme kalitesi plastik çerçeve vb. ufak tefek bazı detaylarda orta segmentte olması biraz soğuttu beni. Bir de Honor 200'den çok bir farkı yok gibi, biri 17 bin lira diğeri 30 bin lira. Çok ciddi fark var. Biraz daha bekleyeceğim ve son kararımı vereceğim.

Honor 200 Pro'da karar kılmıştım aslında ama bir yorumdan sonra soğudum diyebilirim. Gorilla Glass cam yokmuş, malzeme kalitesi plastik çerçeve vb. ufak tefek bazı detaylarda orta segmentte olması biraz soğuttu beni. Bir de Honor 200'den çok bir farkı yok gibi, biri 17 bin lira diğeri 30 bin lira. Çok ciddi fark var. Biraz daha bekleyeceğim ve son kararımı vereceğim.
Dostum Gorilla Glass olsa bile eğimli ekranı var zaten her türlü diğer modellere göre daha dayanıksız ekranı. Aldın mı düşürmemeye çalışacaksın. Ama düz 200 modeli ile fark çok. Ekran gövde oranı, işlemcisi, ekranı, kamerası, hissiyatına kadar fark var. 2 gün önce ikisini yanyana aldım elime. Düz 200 de parasını hakeden bir cihaz ama pro ile çok fark yok demek çok yanlış olur. Ayrıca 25w şarj hızı ve 128 gb hafızaya da orta segment artık yavaş yavaş. Honor 200 pro bu cihazlardan en eksiksiz olanı bence.

Öncelik şarj ve şarj tüketimi ise, işlemci güç çekimi belirli kapasite pil ve pilin li-ion olması kâfidir. Bu tür segmentteki cihazların karşılaştırmasını GSM arena dan yapmanız kafanızda net fikir oluşturur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı