30 bin TL telefon onerisi

Bütçe
30000
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba, 30 bin TL'ye kadar telefon ariyorum. Şu an iPhone 16 kullanıyorum ve IOS'un sacmaliklarindan bikmis durumdayim.

Aradiklarim:

• Kucuk olmasi, 6.2inc i gecmemesi gerek.
  • Tercihen 50W ve ustu hizli şarj.
  • Kesinlikle Android olmasi.
  • NFC'li.
  • eSIM desteginin olmasi.

Cihaz yurt disi da olabilir, Google, OnePlus gibi önerilere de acigim. Xiaomi onermeyiniz.

Merhaba, 30 bin TL'ye kadar telefon ariyorum. Şu an iPhone 16 kullanıyorum ve IOS'un sacmaliklarindan bikmis durumdayim.

Aradiklarim:

• NFC'li.

Cihaz yurt disi da olabilir, Google, OnePlus gibi önerilere de acigim. Xiaomi onermeyiniz.
Yurtdışı xiaomi daha mantıklı en azından bir şekilde kayıt oluyor ilerde sorun yaşama ihtimaliniz var bu 4 + 4 ile ilgili.

Sadece yazılımı vs sıkıntılı olduğunda rom atmak, gcam indirmek vs gerekiyor, yani yazılımdaki sorunları siz çözüyorsunuz 😁

Yurtdışı xiaomi daha mantıklı en azından bir şekilde kayıt oluyor ilerde sorun yaşama ihtimaliniz var bu 4 + 4 ile ilgili.

Sadece yazılımı vs sıkıntılı olduğunda rom atmak, gcam indirmek vs gerekiyor, yani yazılımdaki sorunları siz çözüyorsunuz 😁
Hat konusu sorun değil hocam.
Hangisini onerirsiniz xiaomi olarak.

Aradiklarim:

• NFC'li.

S25 Ultra olabilir. Ayrıca birkaç saat sonra iPhone 17 alacağım da saçmalıkları nedir IOS'un?

S25 Ultra olabilir. Ayrıca birkaç saat sonra iPhone 17 alacağım da saçmalıkları nedir IOS'un?

7 aydir kullanıyorum 16'yi sayayim.
Geri tusu yok.
Temassiz odeme yok banka uygulamalarinda.
NFC cipi kapali, NFC deneyleri yaptığım icin benim icin onemli.
Gelistirici oldugum icin uygulamalari IOS'da test etmek icin illa MacBook almam veya kiralamam gerekiyor.
Zil sesi ayarlamak bu kadar zor olmamali.
MP3 indireyim direkt muzik uygulamama dussun yok.
PC'ye baglayip fotoğraf vs aktarayim yok, iTunes indirmek zorundasin.
Bir şey indirince dosyaya gidip kaydet demedigin surece galeriye dusmuyor.
Hizli sarji dusuk.
iOS 26 rezalet bir şey.
Bildirim merkezi rezalet.

Daha 100 tane sayarim.

2 3 iyi yonu var, uygulamalar cok guzel duruyor estetik acidan tasarim acisindan. Bataryasida bayağı iyi ama bunun disi artisi yok.

Geri tusu yok.
Gelistirici oldugum icin uygulamalari IOS'da test etmek icin illa MacBook almam veya kiralamam gerekiyor.
Hizli sarji dusuk.
iOS 26 rezalet bir şey.

Daha 100 tane sayarim.

2 3 iyi yonu var, uygulamalar cok guzel duruyor estetik acidan tasarim acisindan. Bataryasida bayağı iyi ama bunun disi artisi yok.

Eğer telefonu düz kullanıp geçerim diyosanız iOS iyi ama gerçekten sürekli bir şeyler yüklemek denemek istiyorsanız iOS bıktırıyor. İP13'ü satıp 2. el Android alasım var benim de.

Eğer telefonu düz kullanıp geçerim diyosanız iOS iyi ama gerçekten sürekli bir şeyler yüklemek denemek istiyorsanız iOS bıktırıyor. İP13'ü satıp 2. el Android alasım var benim de.

Gelistiriciyseniz, bir seylerle ugrasiyorsaniz ozellestirmeyi seviyorsaniz iOS rezalet bir secenek. Ama tabii duz telefon kullanan biri icin harika.

Geri tusu yok.
Hizli sarji dusuk.
iOS 26 rezalet bir şey.

Daha 100 tane sayarim.

Hocam özgürlük olarak Samsung en iyisidir haklısınız Apple'lar çok kısıtlı. Benim önerim yurt dışı S25 Ultra almanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı