30 bin TL'ye Android telefon önerisi

Kovaa151

Centipat
Daha fazla  
Şu an kullandığım Realme marka telefonum düzgün çalışmadığı için yeni Android telefon bakıyorum.
Realme mi Xiaomi Mi OnePlus mu yoksa Honor mu almalıyım? Kararsizim.
Telefondan PUBG Mobile oynuyorum bu arada. Oyun için hangisi daha iyi olur? İşlemcisi guclu telefon.
Bütçe 30 bin TL.

Şu an kullandığım Realme marka telefonum düzgün çalışmadığı için yeni Android telefon bakıyorum.
Realme mi Xiaomi Mi OnePlus mu yoksa Honor mu almalıyım? Kararsizim.
Telefondan PUBG Mobile oynuyorum bu arada. Oyun için hangisi daha iyi olur? İşlemcisi guclu telefon.
Bütçe 30 bin TL.

S24FE tercih ederdim. Söylemiş olduğun markalardan daha iyi arayüze sahip. İşlemcisi S24 ile neredeyse aynı. Amiral gemisi seviyesinde oyun performansı alırsın. Eğer Exynos ile ilgili bir şüphen olmasın.

Nprmalde Honor 200 Pro'da bakabilirsin derdim ana performans öncelik olduğu için 256 GB S24 FE.
S24 FE yi FE oldugu icin almiyordum.Birde samsung markasi kullanmak istemiyorum.Realme gt6 veya honor 200 bakiyordum.Realme gt 6 12/256 gb olani nasildir sizce.

S24FE tercih ederdim. Söylemiş olduğun markalardan daha iyi arayüze sahip. İşlemcisi S24 ile neredeyse aynı. Amiral gemisi seviyesinde oyun performansı alırsın. Eğer Exynos ile ilgili bir şüphen olmasın.
S24 fe pubg mobile da 60 fps ,realme gt 6 ve honor 200 ise 90 fps.Performansi daha iyi olduguna eminmisiniz s24 fe nin.

Son düzenleme:
S24 FE yi FE oldugu icin almiyordum. Bir de Samsung markasi kullanmak istemiyorum. Realme GT6 veya Honor 200 bakiyordum. Realme GT 6 12/256 GB olani nasildir sizce.

Önceliğin oyun performansı olduğu için yine S24 FE daha güçlü ancak alacaksan Honor 200 Pro ile GT6'da kötü değil. Alınabilir cihazlar.

S24 FE PUBG Mobile da 60 FPS, Realme GT 6 ve Honor 200 ise 90 FPS. Performansi daha iyi olduguna emin misiniz S24 FEnin.

Evet eminim. S24 FE daha güçlü. Güç PUBG FPS ile alakalı değildir. Bir optimizasyon anlaşması yaparsın dandik telefonda 120FPS gösterir. O şekilde karşılaştırmak doğru değil. Ek olarak S24 FE 60 değil 90FPS.

Önceliğin oyun performansı olduğu için yine S24 FE daha güçlü ancak alacaksan Honor 200 Pro ile GT6'da kötü değil. Alınabilir cihazlar.

Evet eminim. S24 FE daha güçlü. Güç PUBG FPS ile alakalı değildir. Bir optimizasyon anlaşması yaparsın dandik telefonda 120FPS gösterir. O şekilde karşılaştırmak doğru değil. Ek olarak S24 FE 60 değil 90F

Evet eminim. S24 FE daha güçlü. Güç PUBG FPS ile alakalı değildir. Bir optimizasyon anlaşması yaparsın dandik telefonda 120FPS gösterir. O şekilde karşılaştırmak doğru değil. Ek olarak S24 FE 60 değil 90FPS.
Guc pubg fps ile alakalidir.Fakat buna bakarak net yorum yapilamaz.Optimizasyon konusu ise şöyle ,optimizasyon ile yapilacak tek sey oyuna 90 fps ayarini getirmek olur.90 fps olur ama saglikli calismaz.S24 fe 90 fps mis ,bazi videolarda 60 fps ,ayni tarihli videolar hemde.Farkli versiyonlari mi var bilmiyorum.Birde samsung cihazlara karsiyim ben.GT 6 veya xiaomi 14 t pro arasinda kaldim.14 t pro nasil peki

Guc PUBG FPS ile alakalidir.

Hocam yanlış anlamayın ama bu fikrin gerçek olduğunu bir TikTok'taki teknoloji editleri bir de siz savundunuz gerçekten. Aslında epey karışık gelebilir daha yüksek FPS verenin daha iyi olmadığı olayı ama emin olun güç PUBG FPS ile alakalı değil.
Yine de düz mantık işlemcileri incelediğimizde S24 FE işlemcisi 8S gen 3'ten iyi.

Fakat buna bakarak net yorum yapilamaz. Optimizasyon konusu ise şöyle, optimizasyon ile yapilacak tek şey oyuna 90 FPS ayarini getirmek olur. 90 FPS olur ama saglikli calismaz. S24 FE 90 FPS mis, bazi videolarda 60 FPS, ayni tarihli videolar hem de. Farkli versiyonlari mi var bilmiyorum. Bir de Samsung cihazlara karsiyim ben. GT 6 veya Xiaomi 14 t Pro arasında kaldım. 14 t Pro nasıl peki

Kötü bir cihaz değil. Tek büyük sorunu yazılım diyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı