Vatan'da 7500F ve 4060 içeren sistemler var bu bütçeye ama daha düşük işlemci ile 4060 ti da alınabilir bu bütçede. Tercih senin.
Sana önerim.
Sana önerim hazır kasa kesinlikle almaman az çok biliyorsan vatandan kendin toplayabilirsin daha da uyguna getirmek için direk kendin temin edip kendin kurabilirsin o olmaz diyorsan vatandan toplamanın öneririm.
Kazık mı? Bunu diyen kişiler hiç araştırmamış kardeşim. Güvenlidir.tmm çok teşekkür ederim aklımdada orası var ama bazıları kazık diyor pek güvenemedim sence güvenlimi
ben vatana gitsem ve bunu göstersem bana bunu verirlermiINTEL I5 13400F - RTX 4060 TI 8G - PRO H610M-E DDR4 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Oyun oynayacaksan RTX gerek yok ama sen bilirsin. İşlemcisi biraz kötü har
Tamam çok teşekkür ederim aklımdada orası var ama bazıları kazık diyor pek güvenemedim sence güvenlimi.
Neden hazır sistem almıyor?
amacım uygun fiyata en iyisini almakYani güvenilirden kastın fiyat konusunda kazık mı ise sanmam ama eline malzemeler garanti sağlam bir biçimde ulaşır.
İnternetten sipariş vermeni öneririm.ben vatana gitsem ve bunu göstersem bana bunu verirlermi
İnternetten sipariş vermeni öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.