X serisinden bahsediyorum. Hayır B450 anakartların hepsi 5000 serisi desteklemiyor.X570 mi bahsediyoruz x670den mi? B450 desteklemiyor mu 5000 serisi işlemci? Konuşmak istemiyorsan göz ardı edebilirsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
X serisinden bahsediyorum. Hayır B450 anakartların hepsi 5000 serisi desteklemiyor.X570 mi bahsediyoruz x670den mi? B450 desteklemiyor mu 5000 serisi işlemci? Konuşmak istemiyorsan göz ardı edebilirsin.
Destekliyor. Yanlış bilgi veriyorsun.X serisinden bahsediyorum. Hayır B450 anakartların hepsi 5000 serisi desteklemiyor.
Desteklemiyor kardeşim bios update'i yapmadan "out of box" şekilde destekliyorsa destekleniyor denir. B450 anakartlar "out of box" desteklemiyor 5000 serisini.Destekliyor. Yanlış bilgi veriyorsun.
Desteklemiyor kardeşim BIOS Update'i yapmadan "out of box" şekilde destekliyorsa destekleniyor denir. B450 anakartlar "out of box" desteklemiyor 5000 serisini.
Üslubunuza ve yazım hatalarınıza dikkat ediniz. Düzgün ve tam bilgi veriniz, "desteklemiyor" diyerek eksik bilgi ile insanları yanılgıya düşürmeyin.Desteklemiyor kardeşim bios update'i yapmadan "out of box" şekilde destekliyorsa destekleniyor denir. B450 anakartlar "out of box" desteklemiyor 5000 serisini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.