30 bin TL'ye dizüstü bilgisayar önerisi

cicikkus859

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ablam için bir bilgisayar arıyordum ama bilgisayardan pek anlamadığım için size sormaya karar verdim. 30 bin liraya hem akademik anlamda kullanışlı hem de oyun oynanabilecek bir laptop arıyorum, ASUS TUF serisi gibi bir şeyler olabilir. Önerileriniz varsa yazınız teşekkürler.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...-6-ips-freedos-notebook-fiyati,937872335.html

Bütçe çıkarsa:

Ofis laptopu olarak:

Victus 15 serisi limitli ve sorunlu bir cihazlar, alınmaz.

Acer nitro 16 iyi ve ozellikleride mukemmel ama babam ablam falan markasi acer diye almiyorlar.

Ne yapacam ya

Acer nitro 16 iyi ve ozellikleride mukemmel ama babam ablam falan markasi acer diye almiyorlar.

Ne yapacam ya
3 4 tane secenek sun diyor ona gore bakacaz diyor

Sepette indirimle 33.899 TL (8gb/512gb)

Sepette indirimle 35.100 TL (16gb/512gb)
LENOVO LOQ/Ryzen 5 8645HS/8GB RAM/512GB SSD/15.6"/RTX 4060/W11/Laptop Gri 83DX00CLTR Fiyat & Özellik | MediaMarkt

1200 TL daha pahalı olanı alabiliyorsanız onu alın çünkü diğerinde 4050 varken onda 4060 var yani daha performanslı olur ama 8gb ram olduğu için ekstra bir 8gb ram daha almanızı tavsiye ederim. Ama diğerini alacaksanızda performans biraz daha az olur ama ekranı biraz daha iyidir hem de 16gb ram. (Bu fiyatın altına düşmeyi hiç düşünmeyin bence çünkü 3050’den başlıyor daha altları.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…